Генерал Сирський прибув до Бахмута. На околицях міста йдуть запеклі бої
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал Сирський прибув до Бахмута. На околицях міста йдуть запеклі бої

Генерал Сирський прибув до Бахмута. На околицях міста йдуть запеклі бої
Джерело:  online.ua

У суботу, 25 лютого, до Бахмута на Донеччині, навколо якого точаться запеклі бої зі злочинною армією РФ, прибув командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

Джерело: Facebook-сторінка Сухопутних військ ЗСУ

Що відомо про ситуацію в районі Бахмута 

Противник не полишає спроби прорвати оборону та захопити Бахмут. Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони, які захищають місто та підступи до нього. Основні зусилля російські окупанти зосередили на захопленні Бахмута та його оточенні. Бої ідуть навколо самого міста та на його околицях, - йдеться у повідомленні Сухопутних військ ЗСУ.

Зазначається, що Сирський перевірив стан справ у підпорядкованих підрозділах, заслухав командирів підрозділів щодо проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців. Також він нагородив кращих захисників цінними подарунками.

У той же час нардеп Муса Магомедов повідомив про те, що авіація окупантів атакувала Авдіївський коксохімічний завод.

Зазначається, що окупанти сьогодні розбомбили будівлі заводоуправління. Є поранений співробітник.

Цілеспрямовано бомбили завод авіацією, - підкреслив нардеп.

Між тим в районі Вугледара бійці 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців влучними ударами продовжують нищити танкові підрозділи окупантів.

На оприлюдненому ролику добре видно результат роботи українських військових - палаючий танк та російських солдатів, які біжать геть. Піхота загарбників не мала ніякого успіху і прийняла рішення втекти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?