Генерал США Міллі спрогнозував розвиток подій навколо Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал США Міллі спрогнозував розвиток подій навколо Бахмута

Генерал США Міллі спрогнозував розвиток подій навколо Бахмута
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Об’єднаного комітету начальників штабів генерала Марка Міллі, Збройні сили України не будуть відступати з Бахмута. Він також прогнозує, що бій за місто закінчиться поразкою російських окупантів.

Джерело: "Європейської правди"

Міллі пояснив, як закінчиться бій за Бахмут

Американський генерал звертає увагу на те, що найбільш динамічний зсув лінії фронту в обидва боки загалом відбувається саме в районі Бахмута.

Українці змінюються, вони воюють в обороні; росіяни, насамперед група "Вагнера", нападають. Я б описав це як украй затяжну битву на виснаження з дуже високим рівнем втрат, особливо з російського боку, – заявив Марк Міллі під час пресконференції за підсумками засідання Контактної групи з питань оборони України.

За словами американського генерала, бій за Бахмут відбувається без "хитромудрих маневрів".

Як стверджує глава Об’єднаного комітету начальників штабів, наразі це "просто низка атак, багато артилерійського вогню з украй високим рівнем втрат у цьому конкретному районі".

Скільки це буде тривати – сказати важко. Це триває вже кілька тижнів, і я вважаю, що триватиме, поки росіяни зможуть продовжувати (бій - ред). Я не думаю, що українці просто зламаються й програють, вони продовжуватимуть бій, – озвучив свій прогноз Міллі.

Він також пообіцяв, що США будуть робити все можливе, щоб у ЗСУ було достатньо засобів для оборони та наступу на фронті.

Що важливо знати про ситуацію навколо Бахмута

Як відомо, саме Бахмут протягом останніх тижнів залишається ключовим напрямком наступу армії Російської Федерації.

Кремль направляє туди мобілізованих, призовників, а також "вагнерівців". Нагадаємо, що штурм міста триває де-факто понад 6 місяців.

Як вдалося дізнатися розвідці Британії, від 7 лютого окупанти, ймовірно, змогли все-таки досягти тактичних успіхів у двох ключових секторах біля Бахмута і Вугледара.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?