Генпрокуратура РФ розгляне питання позбавлення Софії Ротару нерухомості у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Генпрокуратура РФ розгляне питання позбавлення Софії Ротару нерухомості у Москві

Генпрокуратура РФ розгляне питання позбавлення Софії Ротару нерухомості у Москві
Джерело:  online.ua

Генпрокуратура РФ розгляне питання про те, щоб позбавити співачку Софію Ротару нерухомості у Москві.

Джерело: росЗМІ

РФ може позбавити Софію Ротару нерухомості у Москві

Керівництво нашої організації звернулося із заявою до СК та Генпрокуратури. Це пов'язано з можливою фінансовою підтримкою Ротару ЗСУ. Ми вимагаємо відібрати її нерухомість у Москві та Ялті, продати її, а виручені кошти направити на потреби ЗС РФ, - сказав виконавчий директор громадської. організації "Ветерани Росії" Вадим Мироненко.

За словами Мироненка, йдеться, зокрема, про трикімнатну квартиру Ротару на Зоологічній вулиці в Москві.

Що відомо про діяльність Софії Ротару

Співачка так жодного разу і не висловилася про війну в рідній країні. При цьому вона періодично публікує фотографії всіх жахів, які окупанти творять на нашій землі.

Відомо, що весь час, з 24 лютого, вона залишалася в Україні. Також з'являлася інформація про те, що співачка допомагає ЗСУ.

Оскільки артистка з початком війни підтримала Україну, то на офіційному рівні до неї не може виникнути жодних питань. Колись вона відмовилася від російського громадянства, яке їй пропонував видати Путін, і цим залишилася чесна перед своїми шанувальниками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?