Генштаб показав тренування ЗСУ на Leopard 2 у Польщі
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб показав тренування ЗСУ на Leopard 2 у Польщі

Генштаб показав тренування ЗСУ на Leopard 2 у Польщі
Джерело:  online.ua

Українські бійці продовжують опановувати керування танками Leopard 2. Генеральний штаб України опублікував фото із навчань українських військових у Польщі на танках Leopard 2.

Джерело: Генштаб ЗСУ

ЗСУ опановують Leopard 2 у Польщі

Під час навчань у Польщі ЗСУ опановують керування танками Leopard 2 та вчаться як правильно будувати танкові перешкоди та як їх проривати.

Зведена група інструкторів зі Збройних Сил Королівства Норвегії Forsvaret у складі норвезької місії з навчання українських військових у Республіці Польща навчають військовослужбовців Збройних Сил України керувати танками Leopard 2, будувати танкові перешкоди та як їх проривати, — йдеться у повідомленні.

Підполковник Палле Ідстебо з Норвезької академії оборони відзначив здатність наших воїнів швидко вивчати новий матеріал.

Українці непогано зарекомендували себе у вивченні нового західного матеріалу. Його легше використовувати, оскільки він розроблений з урахуванням експлуатації, — пояснив Ідстебо.

За словами підполковника, частково це може бути пов'язано з комфортом й простором у сучасних танках, які є набагато кращими ніж радянська техніка.

Тут ми говоримо про дуже досвідчених людей, які раніше були в танках, і які також вже брали участь у боях з танками, — додав він.

У Британії ЗСУ навчали веденню бойових дій у нічних умовах

У рамках операції з базової загальновійськової підготовки 200 українських військових пройшли навчання.

Під експертним керівництвом інструкторів Норвезької національної гвардії, новобранці отримали цінний досвід і навички, які допоможуть їм захищати Україну, — додали в Генштабі.

Зокрема навчання проводили вночі в урбанізованих районах. Королівські Військово-морські сили ЗС Нідерландів зняли сюжет про тренування. Про процес підготовки українців розповів морський піхотинець-інструктор Коен.

Ця підготовка дає змогу оволодіти бойовими навичками, щоб солдати-добровольці, які не мають практично жодного або мінімальний військовий досвід, могли захищати Україну, — йдеться в повідомленні.

У Генштабі зазначили, що окрім Нідерландів та Великої Британії, Норвегія, Канада, Данія, Фінляндія, Нова Зеландія, Швеція та Австралія надають інструкторів для участі в операції з базової загальновійськової підготовки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?