Генштаб ЗСУ доповів про ситуацію на фронті та дії армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ доповів про ситуацію на фронті та дії армії РФ

Генштаб ЗСУ доповів про ситуацію на фронті та дії армії РФ
Джерело:  online.ua

Триває сто перша доба героїчного супротиву українського народу країні-агресорці РФ. Генштаб ЗСУ детально розповів, що наразі відбувається на різних напрямках.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Українські воїни доповіли про ситуацію на фронті

За словами наших бійців на Харківському напрямку противник робить все можливе, щоб утримати займані рубежі та не допустити просування підрозділів Сил оборони.

На Донецькому напрямку російські солдати намагаються зупинити ЗСУ шляхом порушення системи логістичного забезпечення. Не зупиняються бої за Сєверодонецьк.

Ворог завдав чотирьох ракетних ударів із тактичного ракетного комплексу “Точка-У” по районах міст Бахмут, Краматорськ, Костянтинівка та Лисичанськ. Крім того, російські загарбники завдали ракетно-авіаційних ударів по містах Слов’янськ та Соледар. На Лиманському напрямку ворог застосував артилерію поблизу Святогірська, Стародубівки та Миколаївки. На Сєверодонецькому напрямку противник обстрілював із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Сєверодонецьк, Лисичанськ, Устинівка та Тошківка. Завдав авіаційних ударів вертольотами Ка-52 неподалік Гірського, Яковлівки і Мирної Долини, та літаками Су-25 - по району населеного пункту Устинівка, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Бахмутському напрямку армія ворога застосовує міномети, ствольну артилерію та реактивні системи залпового вогню по районах населених пунктів Торецьк, Нью-Йорк, Врубівка, Покровське.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Також вказано, що на Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник застосовував реактивні системи залпового вогню по районах Гуляйполя, Оріхова і Зеленого Гаю. Зафіксовано авіаційний удар по Кам’янському.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?