Кремль погрожує Україні втратою суверенітету за відмову від переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль погрожує Україні втратою суверенітету за відмову від переговорів

Кремль погрожує Україні втратою суверенітету за відмову від переговорів
Джерело:  online.ua

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв почав погрожувати Україні повною втратою суверенітету у разі відмови від переговорів з Кремлем.

Джерело: "Інтерфакс"

Кремль погрожує Україні втратою суверенітету 

Чим це загрожує? Зрозуміло, чим. На жаль, це пов'язано і з жертвами, і з руйнуваннями, і, зрештою, Україна може втратити і додаткові території внаслідок того, що відбувається. В кінцевому рахунку це загрожує Україні, – відмова домовлятися, – насправді одним – втратою національного суверенітету, - цинічно заявив Мєдвєдев на фоні провалів кремлівської окупаційної армії в Україні.

За його словами, спочатку влада в Україні нібито мала бажання домовлятись щодо припинення війни.

При цьому Мєдвєдєв цинічно заявив, що позиція Кремля полягала у необхідності визнання Україною окупованих РФ територій.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Заступник голови Радбезу РФ зазначив, що Україна під час зустрічей двох делегацій і на білоруській землі, і в Стамбулі, і в онлайн режимі нібито спочатку погоджувалася "провести часткову демілітаризацію та провести цілу низку інших важливих речей.

Але пізніше, за словами заступника голови Ради безпеки РФ, нібито "під впливом тих закликів, які Київ чує з Вашингтона та Брюсселя", Україна переговори призупинила.

У той же час посол України в Туреччині Василь Боднар заявив, що Анкара таємно скуповує в РФ вкрадене українське зерно.

Посол також повідомив журналістам, що звернувся за допомогою до турецької влади та Інтерполу, щоб розслідувати, хто причетний до поставок зерна транзитом через турецькі води.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?