Генштаб ЗСУ заявив про непокору і пияцтво у підрозділах армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ заявив про непокору і пияцтво у підрозділах армії РФ

Генштаб ЗСУ заявив про непокору і пияцтво у підрозділах армії РФ
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, командування північного флоту РФ проводить профілактичні заходи через дуже низький рівень військової дисципліни у підрозділах. Окрім того, наголошується, що процвітає пияцтво та непокора наказам командирів.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ назвав нові серйозні проблеми армії РФ

Згідно з останніми даними, в підрозділах ворога фіксується нестача боєприпасів, продуктів харчування та води.

На Харківському напрямку  російські солдати здійснювали вогневе ураження в районах населених пунктів Мосьпанове, Петрівка, Руські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Питомник, Дементіївка, Коробочкине та Прудянка.

Окрім того, наголошується, що на Слов’янському напрямку  обстріли з танків та артилерії зафіксовано поблизу Долини, Краснопілля, Костянтинівки, Чепіля, Гусарівки та Адамівки.

На Донецькому напрямку агресор обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Краматорськ, Сіверськ, Серебрянка, Григорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Івано-Дар’ївка. Завдав авіаудару неподалік Верхньокам’янського. Веде штурм в напрямку Івано-Дар’ївки, бойові дії тривають. На Бахмутському напрямку окупанти ведуть бойові дії для створення умов для наступу на Бахмут та заволодіння територією Вуглегірської ТЕС. Здійснювали обстріли із ствольної та реактивної артилерії і танків в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Покровське, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Кодема. Противник завдав авіаударів по Берестовому, Яковлівці, Бахмуту, Вершині, Нью-Йорку та Покровському, - йдеться в повідомленні.

За словами представників Генштабу ЗСУ, на Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках  відбувалися обстріли в районах населених пунктів Новобахмутівка, Вугледар, Новопіль, Полтавка, Гуляйполе, Кам’янське та низки інших. Противник завдав авіаудару біля Авдіївки. Провів розвідку боєм в районі Новоселівки Другої та наступ у напрямку Микільського, успіху не мав, відійшов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?