Гілларі Клінтон б'є на сполох через нового "вбивцю" долара
Категорія
Технології
Дата публікації

Гілларі Клінтон б'є на сполох через нового "вбивцю" долара

Гілларі Клінтон б'є на сполох через нового "вбивцю" долара
Джерело:  online.ua

Колишня очільниця Державного департаменту США Гілларі Клінтон заявила, що криптовалюта може підірвати роль долара як світової резервної валюти.

Джерело: Bloomberg

Гілларі Клінтон вважає, що криптовалюта може знищити долар

Відома американська політикиня прокоментувала стрімке зростання криптовалюти під час свого виступу на Форумі нової економіки Bloomberg. На її переконання, цифрові активи можуть підірвати роль долара США як світової резервної валюти та дестабілізувати країни.

"Ще одна область, якій, я сподіваюся, держави почнуть приділяти більше уваги — зростання криптовалюти, бо те, що виглядає дуже цікавою та екзотичною спробою буквально добувати нові монети для торгівлі, може підірвати валюту, оскільки підрив ролі долара як резервної валюти дестабілізує нації", - висловила свою думку з цього приводу Гілларі Клінтон.

За словами політикині, яка була кандидатом у президенти від Демократичної партії на виборах 2016 року та головною суперницею колишнього американського лідера Дональда Трампа, саме криптовалюта є прямою загрозою для світових валютних ринків.

Варто звернути увагу на те, що це перший випадок, коли колишня перша леді США виступила із різкою критикою цифрових монет. Окрім того, 3 роки тому вона публічно підтвердила, що у неї немає біткоїнів, відповідаючи на низку швидких питань.

Що важливо розуміти, другою глобальною загрозою, на думку Хілларі Клінтон, є президент Росії Володимир Путін, який розгорнув дуже велику групу хакерів і тих, хто займається дезінформацією та кібервійною.

"Я думаю, що це буде все більшою і більшою загрозою”, - підсумувала вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?