Глава "Голосу" Рудик відреагувала на чутки про розкол в партії
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава "Голосу" Рудик відреагувала на чутки про розкол в партії

Глава "Голосу" Рудик відреагувала на чутки про розкол в партії
Джерело:  online.ua

Очільниця "Голосу" Кіра Рудик нарешті прокоментувала конфлікт у партії. За її словами, він спалахнув  через проблему росту, оскільки спочатку у політсилі було тільки 20 депутатів, а тепер – 370. Вона переконує, що стратегічних розбіжностей у депутатів немає.

Джерело: "РБК-Україна"

Як глава "Голосу" реагує на чутки про розкол партії

Політикиня запевняє, що цей епізод партійного життя – "невеличкий фрагмент діяльності партії "Голос".

"Те, що зараз відбувається – це проблема росту. Коли я була головою компанії, я це вже бачила, тому я достатньо спокійно до цього ставлюся", – зізналася Рудик

Очільниця політсили звертає увагу на те, що під час росту компанії всередині завжди відбуваються певні потрясіння. А "Голос" суттєво збільшився останнім часом.

"До місцевих виборів нас було 20 народних депутатів, після місцевих виборів – плюс 350 депутатів місцевих рад", – нагадує нардепка.

За її словами це спровокувало незадоволення окремих людей.

"Партія складається з великої кількості регіональних осередків, великої кількості людей, які працюють на її розвиток і на результат", –стверджує Рудик.

На її переконання, у членів партії немає ціннісних розбіжностей.

"Мої колеги все одно будуть голосувати на 95% так, як голосує партія, бо усі ми маємо спільні цінності"– заявила нардепка.

Як Рудик ставиться до можливої зміни керівництва "Голосу"

"Я цього не боюсь. На минулому з'їзді у січні ми вже виносили питання довіри голові партії, з ініціативи тих самих депутатів. Були делегати з 21 осередку і я отримала майже 90% підтримки", – нагадала політикиня.

Коротко про конфлікт в партії "Голос"

  • Кіра Рудик заявила, що "Слуга народу" та Офіс президента України періодично провадять перемовини з нею щодо можливого об'єднання в коаліцію.

  • Керівництво "Голосу" попередило кількох членів партії про виключення після голосування за законопроєкт №5133, який "наносить суттєву шкоду репутації та політичним інтересам партії".

  • Деякі нардепи із фракції "Голос" оприлюднили спільну заяву, в якій закликали обрати нове керівництво та змінити статут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?