Глава КНДР Кім Чен Ин прибув до Росії на переговори з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава КНДР Кім Чен Ин прибув до Росії на переговори з Путіним

Глава КНДР Кім Чен Ин прибув до Росії на переговори з Путіним
Джерело:  online.ua

Очільник Північної Кореї Кім Чен Ин вже прибув до Росії для переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним. Ця поїздка корейського диктатора є першим його закордонним візитом з 2019 року.

Джерело: Kyodo

Кім Чен Ин прибув до РФ

Як повідомляє видання, Кім Чен Ин прибув на станцію "Хасан" на бронепоїзді. Коли він ще тільки виїхав з Пхеньяну, офіційне корейське Центральне інформаційне агентство підтвердило візит у РФ.

Лідер Північної Кореї поїхав до Росії в супроводі високопосадовців збройної промисловості та військових, а також міністра закордонних справ.

Кім Чен Ин прибув до Росії (фото - KCNA)

Речник Міністерства оборони Південної Кореї заявив, що, на його думку, Кім Чен Чен Ин прибув до РФ вранці у вівторок, а росЗМІ повідомили, що Путін прибув у Владивосток.

Чого очікувати від зустрічі Путіна та Кім Чен Ина 

Як повідомляють британські журналісти, глава Північної Кореї Кім Чен Ин готовий укласти з російським диктатором Володимиром Путіним угоду щодо постачання зброї .

Пхеньян може запропонувати боєприпаси, реактивні системи залпового вогню та балістичні ракети малої дальності – усе це допоможе Москві відбити контрнаступ Києва, — йдеться в повідомленні.

Своєю чергою Північна Корея прагне отримати від Росії технології у сфері будівництва ядерних підводних човнів та супутників-шпигунів. Крім того, для ізольованої від решти світу та вкрай примітивної північнокорейської економіки навіть отримання великої кількості іноземної валюти в обмін на снаряди вже саме по собі буде вигідним.

В США заявили, що запланована зустріч між главою Північної Кореї Кім Чен Ином та російським диктатором Володимиром Путіним для надання військової підтримки РФ у її агресії проти України стане "великою помилкою".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?