Глава Міноборони Британії прогнозує закінчення війни мінімум через рік
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава Міноборони Британії прогнозує закінчення війни мінімум через рік

Глава Міноборони Британії прогнозує закінчення війни мінімум через рік
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес вважає, що війна в Україні триватиме щонайменше рік. Причина цього прогнозу полягає в тому, що, очевидно, Путін не збирається зупинятися.

Джерело: Sky News

Прогноз Бена Уоллеса про війну в Україні

Міністр оборони Великої Британії вважає, що війна між Росією та Україною триватиме ще як мінімум рік.

Я думаю, що Росія продемонструвала повну зневагу не лише до життів народу України, а й до своїх власних солдатів, - сказав він.

Уоллес повідомив, що вже 188 тисяч військових армії РФ загинули за амбіції російського диктатора та за його катастрофічну помилку.

Коли хтось перейшов межу і думає, що це нормально робити так зі своїм народом, фактично керуючи м'ясорубкою для армії, я думаю, він не збирається зупинятися, - додав Уоллес.

Загальні прогнози про війну в Україні

Голова військової розвідки Британії Джим Гокенгалл вважає, що війна в Україні буде тривалою.

На його думку, Російська Федерація буде намагатися зібрати більше сил після того, як зазнала значних втрат. Для цього буде оголошена мобілізація.

Крім того, армія РФ вимушена буде відвести свої війська з території Луганської та Донецької областей на південь, де і відбудуться вирішальні бої.

Що стосується думок українців, то, згідно з опитуванням Соціологічної групи "Рейтинг", більш ніж 60% громадян України вважають, що перемога настане не раніше, ніж за півроку.

У перемогу за кілька тижнів чи місяців вірять близько 20%, не вірять у перемогу лише 1%.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?