Глава МОЗ пообіцяв подарунок українцям за вакцинацію
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава МОЗ пообіцяв подарунок українцям за вакцинацію

Глава МОЗ пообіцяв подарунок українцям за вакцинацію
Джерело:  online.ua

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко знайшов новий спосіб заохочення українців вакцинуватися від коронавірусу. Міністр пообіцяв, що кожен, хто зробить щеплення на цьому тижні, зможе отримати безкоштовно квиток на святковий концерт до Дня Незалежності на НСК "Олімпійський". 

Джерело: "Україна 24".

"Всі, хто вакцинується в центрах масової вакцинації, пунктах щеплення із середи, отримають безкоштовні квитки на святковий концерт, приурочений до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня на НСК "Олімпійський", - заявив Ляшко.

Також глава МОЗ порекомендував вакцинуватися для отримання квитків у центрах, які знаходяться біля місць найбільшого скупчення людей. До таких належать пункти в торгівельно-розважальних центрах.

Зазначимо, що квитки на концерт відповідно до правил може отримати будь-хто за умови благодійного внеску на будь-яку суму. Про це зазначено в онлайн-касах продажу квитків.

Також міністр впевнений, що вакцинація - це єдиний спосіб подолати коронавірус і виступив проти перерви у вакцинації через свята.

"Хотів би сказати, що всі, хто ще не вакцинувався, повинні переглянути своє ставлення до вакцинації й зрозуміти, що це єдиний дієвий спосіб захисту від коронавірусної хвороби, який уже показує результат", - підкреслив він.

Вакцинація від коронавірусу в Україні

Ситуація з вакцинацією від коронавірусу в Україні виглядає не надто оптимістично. Від початку кампанії щеплено 4 722 695 жителів України, з яких одну дозу отримали 4 722 693 осіб, дві дози отримали 2 738 073 людини (таким чином, їх можна назвати повністю імунізованими).

Водночас, перед тим, як зайняти посаду міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко обіцяв за літо вакцинувати від коронавірусу 5 мільйонів українців, тобто досягти показника 10 мільйонів щеплень.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?