Глава Пентагону Ллойд вірить у перемогу України й назвав 2 головні умови
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава Пентагону Ллойд вірить у перемогу України й назвав 2 головні умови

Глава Пентагону Ллойд вірить у перемогу України й назвав 2 головні умови
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони України Ллойд Остін переконаний, що Україна може виграти війну проти Росії з правильним обладнанням та належною підтримкою. Свій прогноз він озвучив після візиту до Києва разом з держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

Джерело:  CNN

Глава Пентагону заявив, що вірить у перемогу України у війні

Щодо їхньої здатності перемагати, перший крок до перемоги - це віра в те, що ти можеш перемогти. І тому вони вірять, що ми можемо перемогти. Ми віримо, що ми - вони - можуть перемогти, якщо у них буде правильне обладнання, правильна підтримка, і ми збираємося зробити все, що в наших силах, і продовжимо робити все, що в наших силах, - наголосив очільник Пентагону.

На переконання американського дипломата Етноні Блінкена, суверенна незалежна Україна буде існувати набагато довше, ніж російський диктатор Володимир Путін.

Що важливо розуміти, під час засекреченого візиту Блінкен та Остін офіційно підтвердили нову військову допомогу Україні та іншим державам. Окрім того, глава Держдепу оголосив про поступове повернення американських дипломатів в Україну та висунення кандидатури нового посла.

Візит пройшов у суворій секретності з міркувань безпеки. Журналістам, які подорожували з Остіном і Блінкеном до Польщі, заборонялося повідомляти про поїздку до її завершення, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?