Глава поліції Києва Андрій Крищенко пішов у відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава поліції Києва Андрій Крищенко пішов у відставку

Глава поліції Києва Андрій Крищенко пішов у відставку
Джерело:  online.ua

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко офіційно подав у відставку. Він особисто підтвердив чутки про своє звільнення і уточнив, що його рапорт вже задовольнили.

Джерело: Facebook Андрія Крищенка

Глава столичної поліції не уточнив причину відставки. Він лише нагадав, що керував київською поліцією більше 5 років. Крищенко подякував усім поліцейських за роботу і написав, що пишається роботою правоохоронних органів в Києві.

"Більше п'яти з половиною років я пліч-о-пліч провів з поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів та кризових ситуацій, іноді трагедій і невдач і часто - успіхів. Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито через ЗМІ розповідали про свою роботу людям ", - написав Крищенко в повідомленні про свою відставку.

Крищенко висловив надію, що і надалі столичні поліцейські будуть працювати, не зменшуючи темп і оберти.

"Гордився і завжди буду пишатися нашою спільною роботою. Честь маю!", - підсумував Крищенко.

Скріншот - Facebook Крищенка

Що відомо про відставку Крищенко

Чутки про те, що глава поліції Києва йде у відставку з'явилися ще кілька тижнів тому. Але тоді глава Національної поліції Ігор Клименко спростував їх і запевнив, що начальник столичної поліції продовжує виконувати свої обов'язки.

Відставка Крищенко сталася на тлі кадрових перестановок в МВС. Важливо нагадати, що 13 липня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав у відставку, а 4 серпня Кабмін звільнив Антона Геращенко з посади заступника глави МВС.

Ходять чутки, що однією з причин відставки Крищенко могли стати його робочі відносини з мером Києва Віталієм Кличком.

Крищенко подав у відставку - хто його замінить

За неофіційними даними, Крищенко на посаді глави поліції Києва може замінити Іван Вигівський, який на даний час очолює поліцію Полтавської області, а до цього керував слідчим управлінням і був заступником начальника поліції Миколаївській області.

Є також інформація, що новим главою Нацполіціі України може стати В'ячеслав Аброськін. Зараз він є ректором Одеського державного університету внутрішніх справ, а до цього був першим заступником глави Національної поліції України - керував кримінальною поліцією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?