Глибока стурбованість: в мережі гаряче обговорюють Радбез ООН щодо України
Категорія
Події
Дата публікації

Глибока стурбованість: в мережі гаряче обговорюють Радбез ООН щодо України

Глибока стурбованість: в мережі гаряче обговорюють Радбез ООН щодо України
Джерело:  news.liga.net

У соцмережах активно обговорюють засідання Ради безпеки ООН, на якому обговорювалася ситуація на Донбасі і в Авдіївці; США і Європа закликали до негайного припинення вогню, а Росія звинуватила у всьому українців.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
"Потрібно, щоб Росія припинила озброювати сепаратистів і вивела свої війська, в тому числі з Криму", - заявив постійний представник Великобританії в ООН Метью Рікрофт, повідомляє liga.net.
Представник Франції Франсуа Делатра закликав Росію вплинути на бойовиків для припинення вогню.

Читайте також: Пропагандист Путіна так брехав в ООН, що почав заговорюватися: з'явилося відео
Американський дипломат Ніккі Хейлі запевнила, що санкції США проти Росії будуть збережені, поки Росія не припинить окупацію Криму. За її словами, криза на Донбасі триватиме до тих пір, поки Росія не проявить повагу до суверенітету і територіальної цілісності країни.
До політичного рішення конфлікту і припинення ескалації закликали також представники Італії, Данії, Китаю, Єгипту, Сенегалу та інші.
Читайте також: Представ нику Путіна запропонували подивитися в очі загиблому українському воїну: з'явилося відео
Тим часом у соцмережах після засідання Радбезу зчинилася справжня буря.












Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про важке поранення британського фотографа, який через обстріл бойовиків ДНР в Авдіївці втратив зір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?