Тег Glory to Ukraine став трендом у Твіттері
Категорія
Україна
Дата публікації

Тег Glory to Ukraine став трендом у Твіттері

Тег Glory to Ukraine став трендом у Твіттері
Джерело:  online.ua

6 березня весь світ вкотре переконався, якою безжальною та кривавою є армія РФ. Шокуюче відео, на якому видно, як російські окупанти розстріляли українського військовополоненого після слів "Слава Україні", швидко облетіло весь світ. 

Джерело: online.ua

Glory to Ukraine - тренд у Твіттері

З метою поширення інформації про звірства росіян, які вони скоюють проти українського народу, у соціальних мережах виник флешмоб.

За лічені години тег Glory to Ukraine у Твіттері США використали майже 67 тисяч разів.

Фото - скріншот

Таким чином люди намагаються підтримати український народ, поширити правду про російських солдатів, а також вшанувати пам'ять загиблого розстріляного бійця ЗСУ.

Реакція Зеленського на розстріл військовополоненого

Президент Володимир Зеленський не міг залишитись осторонь ситуації і теж відреагував на відео з розстрілом окупантами українського воїна після слів "Слава Україні".

Сьогодні зʼявилося відео, як окупанти по-звірячому вбили воїна, який хоробро сказав їм у вічі: "Слава Україні!". Хочу, щоб ми всі разом, у єдності, відповіли на його слова: "Герою слава! Героям слава! Україні слава!". І ми знайдемо вбивць, - сказав президент.

СБУ відкрила кримінальне провадження

Генеральний прокурор Андрій Костін прокоментував безжальне вбивство полоненого воїна ЗСУ.

Відео жорстокого та зухвалого розстрілу беззбройної людини сьогодні сколихнуло суспільство. Головне слідче управління СБУ зареєструвало кримінальне провадження за ст. 438 ч. 2 ККУ – порушення законів та звичаїв війни. Процесуальне керівництво здійснюватимуть прокурори Офісу Генерального прокурора, — написав Костін.

Він наголосив, що навіть у війни є закони. Є норми міжнародного права, якими систематично нехтує злочинний російський режим. Та рано чи пізно за злочином буде кара. Усі причетні відповідатимуть перед Законом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?