У Путіна є божевільний ігровий майданчик — Daily Star
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна є божевільний ігровий майданчик — Daily Star

У Путіна є божевільний ігровий майданчик  — Daily Star
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін спить у кріогенній кисневій камері, оскільки у такий спосіб намагається продовжити собі життя. Ба більше, у нього є ігровий майданчик, який схожий на божевільний "Неверленд". Про це дізналися американські журналісти від своїх джерел у розвідці США.

Джерело: Daily Star

Путін боїться старості та передчасної смерті

За словами редакції видання, у російського диктатора є "ультрасучасна кріокамера".

Путін досі плекає надію, що вона може вилікувати його від хвороб.

Як стверджує один із інсайдерів, очільник Кремля спить в кріокамері у трусах, шкарпетках, рукавицях та смішних окулярах.

Тепер Путін офіційно та остаточно збожеволів. У нього в особняку є ультрасучасна кріокамера, яка може бути також кисневою камерою… він заходить до неї в цих сміховинних окулярах, білих рукавичках, трусах та шкарпетках і думає, що це вилікує його від хвороб. Це не так. Вони надто запущені, – поділилося своїми даними анонімне джерело видання.

Як вдалося дізнатися журналістам, кріокамера російського диктатора знаходиться у спа-центрі його маєтку на Валдаї.

Модель, якою користується Путін, може працювати як кріокамера та киснева камера, завдяки якій тканини його організму насичуються киснем у 15 разів більше, ніж зазвичай, - йдеться в повідомленні.

За словами джерел журналістів у розвідці, разом з очільником Кремля також живуть швейцарські лікарі та дантист, які стежать за його станом.

Окрім того, зазначається, що медики роблять все можливе, щоб придушити симптоми деменції, яка набирає обертів – судоми й нерозбірливу мову.

У Путіна є аналог Неверленда Майкла Джексона

Як стверджує редакція видання, у згаданій резиденції Путіна також є ігровий майданчик.

Інсайдери журналістів розповідають, що він "стає схожим на божевільний Неверленд". Це аналог того самого Неверленда Майкла Джексона, вартість якого сягає 22 мільйонів доларів.

 Путін зараз перебуває в цьому особняку. Також там живе Кабаєва та їхні діти, - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?