Голіфілд програв бій нокаутом у першому раунді — коментував його особисто Трамп
Категорія
Спорт
Дата публікації

Голіфілд програв бій нокаутом у першому раунді — коментував його особисто Трамп

Голіфілд програв бій нокаутом у першому раунді — коментував його особисто Трамп
Джерело:  online.ua

Легендарний американський боксер Евандер Голіфілд вийшов на ринг вперше з моменту завершення кар’єри 2011 року - він бився проти 44-річного Вітора Белфорта, який відправив його у нокаут.

Джерело: ONLINE.UA

За оприлюдненими даними, 58-річний боксер не витримав натиску колишнього чемпіона UFC вже буквально у першому ж раунді зустрічі.

Бій проходив у межах великого вечора боксу від компанії Thriller. Наприкінці першого раунду Голіфілд пропустив серію ударів та впав. Він зумів встати, коли рефері почав відлік для завершення бою.

У момент, коли до удару гонга залишалися близько 20 секунд, Белфорт завдав нових нищівних ударів по супернику, який ледь-ледь міг захистити себе.

З цієї причини рефері оголосив про зупинку бою та присудив Белфорту перемогу через технічний нокаут Голіфілда.

Трамп на бою Голіфілда

За боксерськими змаганнями компанії Triller того вечора спостерігав особисто колишній державний лідер США Дональд Трамп. Разом зі своїм сином вони буквально коментували матч - організатори відмовилися розклити, за яку суму грошей було узгоджено таку “послугу”.

Ця публічна поява стала ледь не єдиною за довгі місяці, які минули з моменту відставки Трампа з президентської посади.

Повернення Голіфілда в бокс

Останнім суперником Голіфілда на професійному ринзі став данський боєць Браян Нільсен, з яким вони билися у травні 2011 році — американці тоді виповнилося 48 років.

Згідно з попередніми планами Голіфілда на повернення на ринг, він бажав би влаштувати третій бій проти “залізного Майка” Тайсона. Той також висловлювався на його користь, однак суперечки щодо платформи-представника майже поставили на цьому хрест.

Тайсон невдоволений компанією Triller за підсумками його виставкової дуелі проти Роя Джонса-молодшого. Він влаштував справжній скандал після бою, однак саме ця платформа володіє правами на його виходи на ринг до 2023 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?