Легендарний Голіфілд нарешті обрав суперника для повернення на ринг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний Голіфілд нарешті обрав суперника для повернення на ринг

Легендарний Голіфілд нарешті обрав суперника для повернення на ринг
Джерело:  online.ua

Легендарний боксер Евандер Голіфілд готується до свого повернення на ринг після виходу на “пенсію” - титулований ваговик вже обрав собі суперника та узгодив обставини проведення бою.

Джерело: промоушен Triller

За оприлюдненими даними, цей бій стане перший з 2011 року, коли американський спортсмен оголосив про завершення кар’єри. Подію заплановано вже на суботу, 11 вересня.

Бій проходитиме в штаті Каліфорнія. Суперником зіркового боксера стане колишній чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Вітор Белфорт. В цілому він стане частиною вечору боксу, який названо Triller Fight Club Legends II.

Донедавна передбачалося, що з Белфортом мав битися не менш відомий Оскар Де Ла Хойя, однак він отримав позитивний тест на коронавірус, який зірвав участь у бою. Голіфілда запросили буквально вийти на ринг замість Хойі.

Статус бою поки що не оголошений разом з його форматом. Відомо лише, що він триватиме 8 раундів по дві хвилини кожний.

Останнім суперником Голіфілда на професійному ринзі став данський боєць Браян Нільсен, з яким вони билися у травні 2011 році - американці тоді виповнилося 48 років.

Своєю чергою Белфорт є більш “свіжим” боксером, який провів останній бій у травні 2018 року. Тоді він отримав нокаут і програв Ліоте Мачіді. Йому наразі виповнилося повних 44 роки - на 13-ть молодше у порівнянні з Голіфілдом.

Повернення Голіфілда на ринг

Згідно з попередніми планами Голіфілда на повернення на ринг, він бажав би влаштувати третій бій проти “залізного Майка” Тайсона. Той також висловлювався на його користь, однак суперечки щодо платформи-представника майже поставили на цьому хрест.

Тайсон невдоволений компанією Triller за підсумками його виставкової дуелі проти Роя Джонса-молодшого. Він влаштував справжній скандал після бою, однак саме ця платформа володіє правами на його виходи на ринг до 2023 року.

Вважалося, що Голіфілд готуватиметься до бою проти Кевіна МакБрайда - той аналогічно вийшов у “відставку” з професійного спорту, однак раніше завдав поразки самому Тайсону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?