Голлівудська акторка Кетрін Винник прогулялася Києвом
Категорія
Україна
Дата публікації

Голлівудська акторка Кетрін Винник прогулялася Києвом

Голлівудська акторка Кетрін Винник прогулялася Києвом
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка українського походження, зірка серіалу “Вікінги” Кетрін Винник приїхала до Києва. Акторка поділилася з фанатами в Instagram фотографіями з визначних місць Києва та зі своїми батьками, які святкують золоте весілля. 

Джерело: Instagram Кетрін Винник.

 Канадсько-американська акторка пишається українським корінням та з любов'ю ставиться до Батьківщини своїх дідів.

В цьому можна переконатися, переглянувши сторіз знаменитості.

Сторіз Кетрін Винник

Так, акторка сфотографувала Державний Прапор України, підписавши My motherland (Моя Батьківщина). Також Кетрін підписала одне з фото Ukraine you are beautiful (Україно, ти чудова). В Stories зірка опублікувала фото, на яких позує на тлі Софійського собору, а також Андріївської церкви у столиці.

Сторіз Кетрін Винник

Також Кетрін поділилася світлиною з своїми батьками, і зазначила, що вони відзначають важливу і приємну дату – 50 років шлюбу.

Сторіз Кетрін Винник

В Кетрін чудові стосунки з батьками, які є вихідцями з України.

"Мої українські батьки були трохи суворішими, ніж у багатьох моїх канадських друзів. Вони більше звертали увагу на дисципліну, при цьому ніколи мене не кривдили. Але графік був складним: я повинна була добре вчитися, відвідувати секції не менше 3 – 4 разів на тиждень, вчитися в греко-католицькій недільній школі, а також не пропускати свої обов'язки в українській скаутській організації "Пласт". І я їм за це вдячна", – розповідала акторка виданню Real Style.

Що відомо про Кетрін Винник

Бабусі та дідусі канадської акторки – вихідці з Львівщини та Тернопільщини, вони втекли за кордон від радянської влади. Дідусь знаменитості, Володимир Винницький, був січовим стрільцем. Батьки зірки народилися в Німеччині, а потім емігрували до Канади. Винник вчилася в Торонто в українській школі , а також відвідувала українську католицьку церкву. Кетрін належала до української скаутської організації “Пласт”, вважає, що це навчило її дисципліни. До 8 років дівчинка розмовляла лише українською. Її справжнє ім’я — Катерина Винницька. У молодості зірка захоплювалася бойовими мистецтвами. У 20 років вперше потрапила на знімальний майданчик та почала вивчати акторську майстерність у студії Вільяма Еспера в Нью-Йорку. Кетрін Винник найбільше відома за ролями Ганни Берлі у телесеріалі "Кістки" та Лаґерти у серіалі "Вікінги".

Читайте також:

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

  • Disney зняв ремейк культового фільму "Сам удома" й назвав дату прем'єри.

  • Анджеліна Джолі зареєструвалась в Інстаграмі та опублікувала перший допис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?