Гончарук дав пораду іноземним інвесторам щодо України
Категорія
Україна
Дата публікації

Гончарук дав пораду іноземним інвесторам щодо України

Гончарук дав пораду іноземним інвесторам щодо України
Джерело:  Гордон

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів про свій досвід переговорів з арабськими бізнесменами. За його словами, під час нещодавньої зустрічі він запропонував інвесторам з Катару купувати українські футбольні клуби. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Гордон ».

«Вчора, коли ми зустрічалися з великими інвесторами з Катару, я сказав їм, що в Україні є чудові футбольні клуби, які можна купити», – заявив український прем’єр-міністр.

Про це голова Кабміну повідомив на форумі YES в ході панельної дискусії, присвяченій інвестиційному клімату в Україні. Крім того, Гончарук заявив, що уряд розглядає можливість побудови водного шляху між Чорним і Балтійським морями.

Як відомо, клуби Української прем'єр ліги коштують набагато менше, ніж клуби вищих ліг більшості країн Західної Європи. Через фінансові труднощі деякі з них припинили свою участь в УПЛ або опинились в зоні ризику. Яскравим прикладом цього є історія команд «Дніпро» та «Металіст».

Інвестиції в розвиток українського футболу з боку іноземців можуть бути вигідними з точки зору невеликої вартості українських клубів. Деякі з них можна придбати лише за кілька мільйонів доларів, що практично неможливо у вищих дивізіонах Франції, Іспанії, Італії чи Англії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?