Готовність нульова: у Путіна висунули нові звинувачення Києву по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Готовність нульова: у Путіна висунули нові звинувачення Києву по Донбасу

Готовність нульова: у Путіна висунули нові звинувачення Києву по Донбасу
Джерело:  online.ua

У Москві відреагували на скандальну ситуацію, яка виникла між президентом України Володимиром Зеленським та групою озброєних людей в Золотому під час поїздки українського лідера на Донбас. Голова комісії російської Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков заявив, що Київ не готовий до розведення військ, а значить, нормандський саміт "зсувається в туманне майбутнє", передає ONLINE.UA.

"Бойко (співголова партії Опозиційна платформа - За життя - ред.) має рацію, кажучи, що Київ не готовий до розведення військ. Поки Зеленський умовляє "добробатів" покинути позиції, момент для зустрічі "четвірки" зсувається в туманне майбутнє. Виходить, саміт залежить від результату суперечки президента України з ветеранами АТО. Так, готовність нульова", - написав Пушков в соцмережі.

Тим самим Пушков в черговий раз звинуватив Київ у зриві розведення сил на Донбасі, що прописано в погодженій формулі Штайнмаєра, реалізація пунктів якої є головною умовою Путіна для проведення нормандського саміту. При цьому Пушков не став акцентрувати увагу на тому, що саме бойовики ОРДЛО щодня зривають заплановане розведення військ в Золотому і Петровському, порушуючи режим тиші, що підтверджується в щоденних звітах СММ ОБСЄ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський прокоментував скандал, який виник в Золотому. Президент України розповів, що група озброєних людей в Золотому викликає занепокоєння у місцевих жителів, які готові до розведення сил і з нетерпінням чекають миру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?