Всі готові до розведення: Зеленський нарешті прокоментував скандальну ситуацію на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Всі готові до розведення: Зеленський нарешті прокоментував скандальну ситуацію на Донбасі

Всі готові до розведення: Зеленський нарешті прокоментував скандальну ситуацію на Донбасі
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський прокоментував ситуацію, яка виникла у нього з добровольцями в Золотому. Президент повідомив, що місцеві жителі стурбовані перебуванням в житловій зоні збройних людей, які самовільно оселилися на околиці в приватному будинку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост Зеленського в Facebook.

Президент України повідомив, що провів в Золотому дві доби. Там він поспілкувався з місцевими жителями, вчителями та лікарями. Обговорив з ними соціальні потреби і побут на лінії розмежування, а також заплановане розведення військ.

"Зрозумів одне - всі хочуть миру. Всі готові до розведення", - написав Зеленський.

Про групу озброєних людей на околиці Золотого Зеленський дізнався від місцевих жителів, які не на жарт стурбовані їхньою присутністю в житловій зоні. Тому український лідер вирішив поспілкуватися з ними, але розмова вийшла емоційною.

"Однак готовий і далі говорити і шукати порозуміння. Але одними розмовами війни не закінчити. Ми повинні шукати шляхи і працювати для завершення війни. І не за всяку ціну - підкреслюю це. Капітуляції не буде в будь-якому випадку. Це я кажу як президент і верховний головнокомандувач . Упевнений, у нас все вийде, і Україна знову буде єдиною ", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський приїхав в Золоте Луганської області 26 жовтня. Там він зустрівся з добровольцями і ветеранами, які виступають проти відводу українських військ. В ході бесіди президент обурився ультиматумом, який вони йому ставили. Зокрема, одному з людей у військовій формі Зеленський сказав: "Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тебе прийшов і сказав - зброю прибери".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в штабі ООС відреагували на ситуацію в Золотому. Там уточнили, що озброєні люди, які вступили в суперечку із Зеленським, знаходяться в зоні ООС нелегально і їхнім діям буде дана правова оцінка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?