Готуйтеся. Командир Полку Каліновського записав звернення до білорусів — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Готуйтеся. Командир Полку Каліновського записав звернення до білорусів — відео

Білоруси
Джерело:  online.ua

Денис Прохоров на позивний “Кит” — командир Полку імені Кастуся Каліновського. Під час інтерв’ю online.ua він вирішив звернутися з потужним закликом до всього білоруського народу.

Білоруси чекають на перемогу України

За словами командира Полку Каліновського, білоруси готові відстоювати свою незалежність перед Росією.

Однак громадяни РБ чудово усвідомлюють, що фальстарт не можна робити.

Спочатку режим Путіна повинен впасти, щоб Лукашенко не зміг розраховувати на допомогу РФ.

Білоруси, далеко не все втрачено. Я знаю, що для багатьох з вас наш підрозділ є надією. Нехай вона не згасає. Ми не сидимо на місці, склавши руки, а готуємось, здобуваємо військовий досвід та нарощуємо професіоналів. Усе для того, щоб підняти прапор свободи.

Денис “Кит” Прохоров

Денис “Кит” Прохоров

Командир Полку імені Кастуся Каліновського

Денис Прохоров наголошує, що він так бійці його полку ніякі не фашисти, хоча так їх намагається змалювати команда Лукашенка.

Командир Полку Каліновського записав звернення до білорусів

Що важливо розуміти, Полк імені Кастуся Каліновського був створений не лише для того, щоб захищати Україну від російської агресії, а й для того, щоб звільнити Білорусь від диктатури та провести чесні вибори.

Саме тому Денис “Кит” Прохоров вирішив особисто звернутися до білоруського народу.

Лукашенко заплатить за вчинене на народному суді. Якщо у вас є можливість виїжджати та приєднуватись до нашого підрозділу, — ми вас чекаємо. Не дивіться “зомбоящик”, там нічого хорошого не показують. Читайте перевірені джерела інформації. І по можливості готуйтеся. Ваша підтримка — це наша боєздатність тут, — наголосив командир Полку імені Кастуся Каліновського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?