Готуються до курортного сезону. У Криму на пляжах з'явилися таблички про міни
Категорія
Україна
Дата публікації

Готуються до курортного сезону. У Криму на пляжах з'явилися таблички про міни

Готуються до курортного сезону. У Криму на пляжах з'явилися таблички про міни
Джерело:  online.ua

Російські окупанти в очікуванні контрнаступу України на кримських пляжах почали встановлювати попереджувальні таблички "Стоп, міни!".

Джерело: росЗМІ

Росіяни готуються до останнього курортного сезону в Криму

На території тимчасово захопленого півострова росіяни почали розставляти на пляжах таблички, які попереджають про мінування.

Місцевий Telegram-канал повідомив, що характерні таблички були помічені на пляжах в Сакському районі – на західному узбережжі Криму. На опублікованому знімку також видно так звані "зуби дракона" – протитанкові бетонні пірамідки.

Автори публікації з іронією нагадали, що нещодавно окупаційна влада заявила про старт підготовки півострова до чергового курортного сезону.

Фото: t.me/Crimeanwind

Що дасть Україні можливість швидко звільнити Крим

Нещодавно експредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив, що Збройні сили України можуть уже зараз розпочинати операції з метою ізоляції Криму.

За його словами, для цього вкрай важливо вивести з ладу Кримський міст та вдарити по військовій базі в Севастополі. Військовий експерт Петро Черник назвав ще декілька умов для швидкої деокупації півострова.

За словами експерта, для блискавичного звільнення півострова, першочергово українській армії знадобляться ракети ATACMS з дальністю ураження близько 300 кілометрів.

Петро Черник звертає увагу на те, що їх можна запускати з систем HIMARS.

Міць ЗСУ також суттєво посилили б винищувачі F-16 та відповідне озброєння до них.

Як відомо, літаки такого типу можуть нести на борту дуже далекобійну ракету AGM-158, деякі модифікації якої можуть бити аж на понад 900 кілометрів.

Весь Кримський півострів має з півночі на південь десь 250 кілометрів, зі сходу на захід – 360 кілометрів. Носій з такою ракетою може не наближатися до зони бойових дій. Так можна буде "занурити" Кримський міст та вибивати військову інфраструктуру в Криму, – пояснив експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?