Без мізків: Кондратюк присоромив Ані Лорак, яка зібралася в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Без мізків: Кондратюк присоромив Ані Лорак, яка зібралася в Україну

Без мізків: Кондратюк присоромив Ані Лорак, яка зібралася в Україну
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що скандальна співачка Ані Лорак, яка ще 7 років тому зробила вибір на користь Росії, зібралася давати концерти в Україні. Перший її пункт призначення - Одеса. На можливе повернення російської артистки одним із перших відреагував Ігор Кондратюк

Джерело: Фейсбук Ігоря Кондратюка

Кондратюк висміяв Ані Лорак незвичним способом

 Український телеведучий оприлюднив емоційний допис на особистій сторінці у соцмережі. Скандальну Ані Лорак (справжнє ім'я – Кароліна Куєк) Ігор Кондратюк публічно присоромив. Шоумен звернув увагу на те, що співачка без докорів сумління зрадила Батьківщину заради грошей, а тепер проситься назад.

"Оголошено плейлист серпневого виступу Кароліни Куєк в Одесі: 1. Дзвенить порожня голова. 2. Гроші – мій бог. 3. Без мізків. 4. У вас тут теж люблять вату. 5. Навіщо мені совість, я – співачка. 6. Я з російським навіть в баню. 7. Хто платить, той і люб. 8. Володя – завжди! 9. Мені 42, але думати – нічим. 10. А чим ви краще, раз ви тут?" – опублікував іронічний допис Ігор Кондратюк.

Як в мережі відреагували на допис Ігоря Кондратюка про Ані Лорак

Що цікаво, чимало українців кинулися захищати Ані Лорак, ігноруючи те, що вона зрадила свою країну.

"Кароліна була і залишається українкою. Має повне право виступати там, де її знають і люблять. Аншлаги вона збирає як у Москві, так і в Києві, так і в Одесі. Просто не заздріть, а слухайте і насолоджуйтеся", – прокоментував допис Кондратюка Дівєєв-Церковний.

Ігор Кондратюк вирішив не ігнорувати такі коментарі й миттєво на них відповів.

"У тебе велика психотравма, Олексію. Ти вважаєш припустимим контактувати з агресором і вбивцею – РФ. Гітлер теж збирав аншлаги, ти ж в курсі?", - нагадав шоумен.

Варто зазначити, що більшість підписників підтримали позицію Ігоря Кондратюка. Вони вважають, що українці не повинні пробачати Лорак її зраду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?