Гройсман пояснив, чому тримав свої мільйони вдома
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман пояснив, чому тримав свої мільйони вдома

Гройсман пояснив, чому тримав свої мільйони вдома
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував свою  електронну декларацію  і заявив, що до недавнього часу не тримав гроші на рахунках в банках, щоб уникнути шантажу з боку влади.


Про це Гройсман заявив в ефірі програми "Шустер Live", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».


Відзначимо, в своїй електронній декларації за 2015 рік Гройсман задекларував готівкою понад $ 1,5 млн.


За словами прем'єра, в ті часи, коли він був мером Вінниці, його могли шантажувати представники провладної Партії регіонів, використовуючи рахунки в банках.


"Все намагалися зробити так, щоб кожен мер більш-менш популярний ... був загнаний у владу Партії регіонів», - заявив Гройсман.


«Я принциповий з точки зору партійності, і відмовляв. Ну і уявімо собі, що мої кошти знаходяться на рахунках в банках. Вони за секунду могли їх заблокувати і почати мене шантажувати, наприклад ", - додав прем'єр.


Гройсман також заявив, що не ніс гроші в банки, так як банківська система була «нездорова».


"У 2016 році по моїй декларації ситуація зовсім інша і з точки зору мого стану, і з точки зору моїх грошей - вони знаходяться в банківській системі", - додав Гройсман і підкреслив, що зараз банківській системі вже можна довіряти.


Як повідомляв ONLINE.UA,  електронні декларації українських чиновників і депутатів, які вносять в звіти предмети мистецтва, готівку і навіть церкви, стали об'єктами їдких жартів в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?