Гурт ABBA випустить нові пісні після 39-річної перерви
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт ABBA випустить нові пісні після 39-річної перерви

Гурт ABBA випустить нові пісні після 39-річної перерви
Джерело:  online.ua

Легендарний шведський гурт ABBA вперше за 39 років випустить нові пісні. Також шанувальникам одного з найбільш успішних поп-колективів в історії представлять грандіозне шоу - на ньому, правда, будуть виступати не Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад, а їх голограми, які виконають головні хіти гурту.

Джерело: The Mirror

26 серпня шведський музичний колектив запустив новий вебсайт під назвою "ABBA Voyage", присвячений голографічному шоу, анонсованому ще в 2016 році. Шоу цифрових образів учасників гурту ABBA планується запустити в спеціально побудованому театрі в східному Лондоні.

На цьому шоу, як пише джерело, будуть представлені п'ять нових пісень АВВА, дві з яких були записані ще в 2018 році, але так і не представлені фанатам. Йдеться про композиції I Still Have Faith In You і Do not Shut Me Down, прем'єра яких постійно відкладалася.

Поки в АВВА зберігають інтригу і не називають дату виходу нових пісень і шоу. Але на сайті проекту опублікували загадкове зображення з чотирма сяючими планетами. На ньому також вказана дата - 2 вересня 2021 року. Шанувальники губляться в здогадах і надіях, що вже через тиждень почують нові хіти АВВА, яких чекали майже півстоліття.

АВВА випускає нові пісні та шоу (фото - скріншот)

Головні факти про гурт АВВА

  • Шведська група АВВА з'явилася в 1972 році і перестала виступати через 10 років. Назва колективу зібрана з перших літер імен учасників: Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон, Анні-Фрід Лінгстад.

  • У 1974 році квартет виграв вокальний конкурс "Євробачення" з піснею Waterloo. Гурт став одним з найбільш успішних колективів за всю історію поп-музики.

  • Записи гурту АВВА по всьому світу було продано тиражем понад 350 млн екземплярів.

  • Сингли квартету займали перші місця в чартах з середини 1970-х до початку 1980-х, а альбоми очолювали світові хіт-паради і в 2000-х роках.

  • У 2018 році музиканти повідомили про своє возз'єднання і анонсували вихід двох нових треків. Але через пандемію коронавіруса і технічні неполадки вихід треків довелося відкласти до 2021 року, а гастрольне турне - до 2022 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?