TAYANNA та Джамала вразили яскравим кліпом на пісню "Моя Земля"
Категорія
Культура
Дата публікації

TAYANNA та Джамала вразили яскравим кліпом на пісню "Моя Земля"

TAYANNA та Джамала вразили яскравим кліпом на пісню "Моя Земля"
Джерело:  online.ua

Талановиті українські співачки TAYANNA та Джамала нарешті представили кліп до спільного треку "Моя Земля" спеціально до Дня Незалежності України. Для зйомок відеороботи артистки вирішили відвідати мальовничі куточки країни, щоб вкотре нагадати про її велич і красу.

Джерело: Ютуб-канал Джамали

Джамала і TAYANNA презентували кліп "Моя Земля"

Нещодавно українські артистки написали запальну пісню "Моя Земля", яка наповнена любов'ю до Батьківщини. TAYANNA та Джамала у День Незалежності також представили довгоочікуваний кліп, у якому показали неймовірну красу нашої країни.

Варто звернути увагу на те,що зйомки нової відеороботи відбувалися на Західній Україні. Та не обійшлося без труднощів. Коли співачки приїхали на локацію, розпочалися сильні дощі. Оскільки зйомки відбувалися в гористій місцевості, то було дуже небезпечно. Артистки чимало разів падали, проте все-таки зняли бажане відео, яке присвятили рідній Україні.

"Я дуже поважаю творчість Джамали, люблю її як артиста, тому для мене було великою честю запросити її заспівати в дуеті. З першої ноти Джа зачепив сенс пісні, вона зрозуміла, що в цій роботі їй є що сказати своїм голосом", - прокоментувала спільну роботу TAYANNA, для якої цей дует став першим у творчій кар'єрі.

З коментарем також виступила Джамала.

"Моя Земля" – це подарунок Україні та кожному українцю на 30-річчя Незалежності. Це розповідь про місця сили та музична подорож від краю до краю нашої неймовірної красивої країни. Це наше ніжне зізнання у коханні. Дякую, TAYANNA, за легку колаборацію, яку хочеться співати голосно на всю країну", – зазначила українська співачка.

Як відомо, 24 серпня українці святкують 30-річчя незалежності України. З різних куточків світу лунають привітання, адресовані нашій Батьківщині. Вітчизняні артисти також приєднуються до них, презентуючи знакові композиції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?