Найбільший прапор України у Києві отримав новий тризуб перед Днем Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Найбільший прапор України у Києві отримав новий тризуб перед Днем Незалежності

Найбільший прапор України у Києві отримав новий тризуб перед Днем Незалежності
Джерело:  online.ua

У Київській міській державній адміністрації оголосили про встановлення нового тризуба на флагшток найбільшого державного прапора - це сталося напередодні Дня прапора та ювілейного Дня Незалежності України.

Джерело: КМДА

За офіційними даними, оновлено тризуб було вдень у понеділок, 16 серпня.

“До Дня прапора та 30-річчя незалежності України встановили новий тризуб на флагштоку найбільшого державного прапора. Конструкція оновленого тризуба, що виготовили на одному зі столичних підприємств, – більш легка та оснащена поворотним механізмом”, - наголосив мер Віталій КЛичко.

Згідно з його уточненням, кошти на придбання й встановлення такого меморіалу в цілому надали меценати, а встановили його торік.

“Висота флагштоку - близько 90 метрів, вага - 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри”, - зауважив голова КМДА.

День Незалежності України у 2021 році

Цьогоріч свято відбудеться з особливим масштабом через 30-річчя незалежної держави. Великі святкові акції відбудуться не тільки в Києві, але в усіх інших містах. Утім, найбільш масовими вони будуть традиційно саме у столиці.

Під час святкування 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 заходів по всій країні. Всі заходи відбуватимуться під слоганом "Ти у мене єдина", який символізує бачення незалежності України як мрії.

Крім офіційних заходів, в числі яких масштабний військовий парад, що відбудеться 24 серпня в центрі Києва, кияни і гості міста зможуть відвідати кілька цікавих місць.

Концерт у Києві на День Незалежності

Увечері на киян чекає масштабний концерт, на якому будуть присутні перші особи країни, в тому числі і президент Володимир Зеленський.

Урочистий концерт розділений на наступні основні частини: музично-театрально-хореографічну дійство, складна технологічно світлова-графічна сценографія, феєрверк шоу і дрон шоу.

Урочистий концерт до Дня Незалежності України розпочнеться 24 серпня о 21:00

Адреса: НСК Олімпійський, м. Киев, ул. Велика Васильківська, 55.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?