День Незалежності 2021 — куди піти на святкові вихідні в Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

День Незалежності 2021 — куди піти на святкові вихідні в Києві

День Незалежності 2021 — куди піти на святкові вихідні в Києві
Джерело:  online.ua

24 серпня Україна відзначає День Незалежності. У 2021 році це свято випадає на вівторок, з нагоди чого в українців буде чотири вихідних дні підряд, а значить буде час взяти участь у святкових заходах, які пройдуть в Києві.

Джерело: цифрова карта заходів до 30-ї річниці Незалежності України

Куди піти на День Незалежності 2021 Києві? У столиці пройде кілька цікавих заходів, які можна відвідати з коханою дівчиною, сім'єю, дітьми або друзями.

День Незалежності 2021 Києві - програма заходів

Під час святкування 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 заходів по всій країні. Всі заходи відбуватимуться під слоганом "Ти у мене єдина", який символізує бачення незалежності України як мрії.

Крім офіційних заходів, в числі яких масштабний військовий парад, що відбудеться 24 серпня в центрі Києва, кияни і гості міста зможуть відвідати кілька цікавих місць.

Фестиваль "Український бренд": Etnika

Фото: ukraine30.mkip.gov.ua

На цьому фестивалі киянам продемонструють твори народних художніх промислів. Організатори запланували кілька майстер-класів з майстрами і зоряними гостями фестивалю, в числі яких будуть відомі співаки та спортсмени та артисти, а саме солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька, гурт Go_A, Аліна Паш, Дзідзьо, дизайнери Катя Сільченко та Лілія Літковська, прима-балерина національної опери України Катерина Кухар, олімпійська призерка Дарина Білодід. Для відвідувачів готують також яскраві тематичні інсталяції та фото-зони.

  • Фестиваль буде проходити 21 серпня, в суботу, з 10:00 до 18:00

  • Адреса: Національний музей історії України, м. Київ, вул. Володимирська, 2

Фестиваль "Мандруй Україною"

На цьому заході гостям представлять основні туристичні "магніти" України і гастрономічні особливості кожного регіону, а представники туристичного бізнесу допоможуть вибрати напрямки для відпочинку абсолютно всім відвідувачам. Організатори запланували безліч майстер-класів, конкурсів і розіграшів подарунків для гостей.

  • Фестиваль триватиме три дні - з 22 по 24 серпня

  • Адреса: територія Національного музею народної архітектури та побуту України, м. Киев, ул. Академіка Тронька

Концерт до Дня Незалежності "Ковчег Україна"

Фото: ukraine30.mkip.gov.ua

Увечері в неділю, 22 серпня, жителі Києва та гості столиці можуть піти на масштабний концерт "Ковчег Україна". На ньому прозвучать найкращі шедеври української музичної спадщини, а також виступлять зірки сучасної української естради.

На концерті виступлять колективи "ДахаБраха", "Хорея Козацька", "Курбаси", Молодіжний симфонічний оркестр України, хор "Дударик", Джамала, Святослав Вакарчук, Юлія Саніна та Аліна Паш.

  • Концерт розпочнеться 22 серпня о 21:00

  • Адреса: м. Київ, Михайлівська площа

Всеукраїнський конкурс малюнків і фотографій «Що для мене Україна?"

Фото: ukraine30.mkip.gov.ua

У цьому конкурсі можуть взяти діти віком від 3 до 18 років. Умови прості: на фотографіях і малюнках мають бути зображені українські традиції або пам'ятки.

  • Конкурс буде проходити 24 серпня о 13:00

  • Адрес: м. Киев, вул. Хрещатик, 10

Концерт Андреа Бочеллі "Голос моєї душі"

  Фото: ukraine30.mkip.gov.ua

На День незалежності киянам приготували ще один грандіозний сюрприз - перед ними виступить італійський тенор Андреа Бочеллі. Він виступить у супроводі Національного симфонічного оркестру України, диригента-маестро Марчелло Рота і Національного хору України імені Г. Верьовки. У концерті також візьмуть участь українські зірки.

  • Концерт Бочеллі розпочнеться 24 серпня о 17:00

  • Адреса: м. Київ, площа Конституції

Концерт "Незалежність в нашій ДНК. День незалежності країни"

Увечері на киян чекає ще один масштабний концерт, на якому будуть присутні перші особи країни, в тому числі і президент Володимир Зеленський.

Урочистий концерт розділений на наступні основні частини: музично-театрально-хореографічну дійство, складна технологічно світлова-графічна сценографія, феєрверк шоу і дрон шоу.

  • Урочистий концерт до Дня Незалежності України розпочнеться 24 серпня о 21:00

  • Адреса: НСК Олімпійський, м. Киев, ул. Велика Васильківська, 55.

У Києві на День Незалежності також заплановані:

  • вручення нагороди "Національна легенда України" за участю президента України;

  • саміт "Кримська платформа", яка об'єднає всі наявні національні та міжнародні зусилля по деокупації українського півострова;

  • саміт перших леді та джентльменів "М'яка сила в новій реальності", ініціатором якого стала Олена Зеленська;

  • святковий парад ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?