У центрі Києва на День Незалежності перекриють рух — де та коли
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Києва на День Незалежності перекриють рух — де та коли

У центрі Києва на День Незалежності перекриють рух — де та коли
Джерело:  online.ua

У середу, п'ятницю та неділю, 18, 20, 22 та 24 серпня, в Києві перекриють рух на кількох центральних вулицях. Обмеження руху по центру Києва пов’язано з репетиціями та проведеннями заходів на День Незалежності 2021. 

Джерело: КМДА

Перекриття вулиць в Києві 18, 20, 22 серпня:

  • із 15:30 до 18:00 передбачено тимчасове обмеження руху транспорту на вулиці Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, Маршала Рибалка, вулиці В’ячеслава Чорновола, вулиці Старовокзальній, вулиці Жилянській та Антоновича.

  • із 15:30 до закінчення заходів (близько 01:15) планується перекриття руху транспорту на вулиці Великій Васильківській (на ділянці від Либідської площі до вулиці Хрещатик), вулиця Хрещатик, вулиця Михайлівській (на ділянці від вулиці Володимирської до Майдану Незалежності), вулиці Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської площі до Кріпосного провулку), Петрівській Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вулиці Набережно-Хрещатицькій (від Боричевого узвозу зустрічною смугою до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до вул. Набережно-Хрещатицької).

  • із 19:00 до закінчення заходів (близько 01:15) тимчасове обмеження руху транспорту на вулицях Нижній Вал, Глибочицькій, Глибочицькому проїзді, вулиці В’ячеслава Чорновола, проспекті Перемоги, вулицях Старовокзальній,. Жилянській та Антоновича.

Перекриття вулиць в Києві 24 серпня:

  • із 06:00 до 08:00 планується тимчасове обмеження руху транспорту на вулиці Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, Маршала Рибалка, вулиці В’ячеслава Чорновола, вулиці Старовокзальній, Жилянській та Антоновича.

  • із 06:00 до 12:00 перекриють рух автомобільного та громадського транспорту на вулиці Великій Васильківській (на ділянці від Либідської площі до вулиці Хрещатик),

  • з 06:00 до 16:00 орієнтовно – на вулиці Хрещатик, вулиці Михайлівській (на ділянці від вулиці Володимирської до Майдану Незалежності), Володимирському узвозі, вулиці Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської площі до Кріпосного провулку), Петрівській Алеї, Парковій дорозі.

Окрім того, можливі перекриття руху транспорту під час заходів за участю осіб, щодо яких здійснюється державна охорона:

  • із 22 до 24 серпня – на Парковій дорозі;

  • із 06:00 20 серпня до 24 серпня – на вулиці Михайла Грушевського;

  • із 06:00 23 серпня до закінчення заходів – на вулиці Володимирській , вулиці Богдана Хмельницького, на вулиці Ярославів Вал, Миколи Лисенка та Малій Житомирській

Варто зазначити, що детальний перелік вулиць, де перекриватимуть або обмежуватимуть рух транспорту під час репетицій параду військ та під час святкових заходів до Дня Незалежності, буде опубліковано пізніше.

Окремо буде оголошено про зміни руху громадського транспорту в столиці.

Зауважте, що під час репетицій 18, 20, 22 серпня на Трухановому острові буде обмежено доступ громадян на території, прилеглі до місць проведення артилерійських феєрверків.

День незалежності 2021 - як святкуватиме Україна

День Незалежності України є державним святом і передбачає вихідний день. У цьому році він випадає на вівторок. Щоб громадянам було зручніше святкувати, Кабінет Міністрів рекомендує роботодавцям зробити понеділок 23 серпня вихідним, а робочий день перенести на суботу 28 число.

У Києві заплановані:

  • вручення відзнаки "Національна легенда України" за участю президента України;

  • саміт "Кримська платформа", яка об’єднає всі наявні національні та міжнародні зусилля з деокупації українського півострова;

  • саміт перших леді та джентльменів "М’яка сила у новій реальності", ініціаторкою якого стала Олена Зеленська;

  • святковий парад ЗСУ;

  • концерт італійського співака Андреа Бочеллі;

  • 24 серпня на НСК "Олімпійський" відбудеться святкове шоу "Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни", у якому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?