Вихідні в серпні 2021: як будуть відпочивати українці на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні в серпні 2021: як будуть відпочивати українці на свята

Вихідні в серпні 2021: як будуть відпочивати українці на свята
Джерело:  online.ua

У серпні українці відзначають одне з головних державних свят — День Незалежності України. З його нагоди буде додатковий вихідний.

Джерело: ONLINE.UA

Всього в серпні буде 21 робочий день і 10 вихідних. Відпочивати українці будуть: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 29 серпня. У календарі свят, затверджених Кабміном, передбачено, що додатковий вихідний, який нададуть українцям в понеділок, 23 серпня, доведеться відпрацювати в суботу, 28 числа.

 Вихідні в серпні 2021 року

Свята в серпні 2021

День Незалежності України 2021 - афіша заходів

Українська влада вже готується до святкування 30-ї річниці Незалежності України. Урочистості пройдуть в Києві і в Одесі. У план заходів включили:

  • великий військовий парад в центрі Києві з прольотом авіації ЗСУ та країн-партнерів;

  • урочисте проходження катерів і проліт авіації, повітряний і морський показ озброєння та військової техніки на річці Дніпро в районі Київського річкового вокзалу і Труханового острова;

  • проходження бойових кораблів і суден, а також проліт авіації, повітряний і морський показ озброєння та військової техніки в Одесі.

На військовий парад у Києві планується запросити керівництво оборонних відомств і керівників військових підрозділів країн-партнерів, а також генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга і верховного представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозепа Борреля.

Український глава Володимир Зеленський доручив всі заходи не просто сфокусувати на історії, а й показати що визначають напрямки розвитку майбутнього України. Він дав завдання кожному міністерству представити особливий, видатний проєкт у своїй області, який буде сприяти розвитку України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?