Грузія та Азербайджан скаржаться на помилки з балами для України на Євробаченні-2022
Категорія
Культура
Дата публікації

Грузія та Азербайджан скаржаться на помилки з балами для України на Євробаченні-2022

Грузія та Азербайджан скаржаться на помилки з балами для України на Євробаченні-2022
Джерело:  online.ua

15 травня Україна втретє у своїй історії виборола перемогу на Євробаченні. Однак після фіналу Грузія та Азербайджан заявили про помилки з балами для нашої країни. Вони віддали нашій країні по 12 балів, а в ефірі вказали від цих країн по 6 балів.

Джерело: "24 Канал"

Грузія та Азербайджан заявили про помилки з балами на Євробаченні-2022

За словами членів журі Грузії та Азербайджану, вони здивовані результатами, які показали на таблиці під час їх оголошення. Окрім того, викликало й багато запитань й те, що, коли Азербайджан та ще декілька країн мали включатися в прямий ефір, в Італії заявили про технічні неполадки, яких не було.

Згідно з результатами голосування професійних журі Україна отримала від всіх країн 192 бали і посідала 4 місце. Та після оголошення глядацьких голосувань наша країна піднялася на першу сходинку в рейтинговій таблиці – 631 бал.

Азербайджан і Грузія звертають увагу на те, що бали від журі їхніх країн для України не відповідали дійсності. Коли дійшла черга до оголошення балів від Азербайджану, то заявили, що через технічні труднощі результати оголошуватиме представник Європейського союзу мовлення, а не телеведуча Нармін Салманова. Така ж ситуація була зі ще декількома країнами, серед яких і Грузія.

Фото - скриншот

На Євробаченні національне журі Грузії поставило найвищу оцінку – перше місце Україні, що означає 12 балів. Про це свідчить нотаріально завірений документ, надісланий організаторам Євробачення. Громадський мовник уточнює деталі з організаторами Євробачення. Суспільний мовник ще раз вітає Україну із заслуженою перемогою, - заявив Громадський мовник Грузії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?