Зеленський відреагував на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні-2022
Категорія
Культура
Дата публікації

Зеленський відреагував на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні-2022

Зеленський відреагував на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні-2022
Джерело:  online.ua

14-го травня у Турині відбувся фінал 66-го Євробачення, в якому змагалися представники 25-ти країн.  Гурт Kalush Orchestra посів перше місце і приніс третю в історії перемогу України в Євробаченні. 

Джерело: ONLINE.UA

Зеленський прокоментував перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні-2022

Український лідер Володимир Зеленський одним з перших відреагував на перемогу українського гурту Kalush Orchestra в Євробаченні-2022.

Наша мужність вражає світ, наша музика підкорює Європу! Наступного року Україна прийматиме «Євробачення»! Втретє у своїй історії. І вірю – не востаннє. Ми зробимо все, щоб одного дня учасників і гостей «Євробачення» приймав український Маріуполь. Вільний, мирний, відбудований! Дякую за перемогу Kalush Orchestra та всім, хто віддав за нас свої голоси! Впевнений, не за горами наш переможний акорд у битві з ворогом. Слава Україні! - написав Володимир Зеленський.

Варто зазначити, що друге місце у пісенному конкурсі виборола Велика Британія, а третє - Іспанія. Професійне журі дало Україні 192 бали. Від глядачів ми отримали 439 балів.

Не можна також не згадати про те, що наприкінці свого виступу лідер Kalush Orchestra Олег Псюк закликав Європу і світ допомогти врятувати Маріуполь та "Азовсталь".

Після цих слів пошуковий запит слова "Азовсталь" у Google збільшився у кілька разів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?