Губернатор Бєлгородської області заявив про загиблого та пожежі в наслідок обстрілів
Категорія
Події
Дата публікації

Губернатор Бєлгородської області заявив про загиблого та пожежі в наслідок обстрілів

Губернатор Бєлгородської області заявив про загиблого та пожежі в наслідок обстрілів
Джерело:  online.ua

У місті Шебекіно на території Бєлгородської області пролунала серія потужних вибухів. Місцева влада заявляє про загиблого та масштабні пожежі на підприємствах.

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відбувається у Бєлгородській області 

За інформацією місцевих Telegram-каналів, регіональна служба з надзвичайних ситуацій протягом дня 4 рази розсилала попередження про обстріл міста Шебекіно.

За інформацією губернатора регіону В'ячеслава Гладкова, від обстрілів Шебекіно нібито загинула одна людина і ще троє місцевих жителів отримали поранення.

Найважчий день у Шебекинському окрузі. Одна людина загинула. Це охоронець діючого підприємства міста, у момент обстрілу він перебував на вулиці. Серед постраждалих є діти - двоє підлітків: дівчинка 15 років із пораненнями нижніх кінцівок і хлопчик 17 років із контузією, - заявляє Гладков.

Крім того, за його словами, ще один чоловік дістав легке поранення - розсічення шкіри голови.

До того ж, за даними Гладкова, снаряди влучили у два великі підприємства, після чого там почалася пожежа. Також у місті пошкоджено лінії електропередач.

Росіяни повідомляють про атаку БпЛА по Тверській області  

За інформацією російських ЗМІ та Telegram-каналів, два безпілотники-камікадзе атакували нафтопереробну станцію в селі Єрохіно Тверської області, у будівлі пошкоджено дах і стіни та вибито скло.

Повідомляють, що перший БПЛА залетів о 3:15, врізався в будівлю олійниці, після чого стався вибух - унаслідок цього було пошкоджено дах і стіну будівлі.

Другий БПЛА прилетів через пів години - він упав на землю і вибухнув.

Постраждалих немає, повідомляє влада.

Станція в Єрохиному обслуговує нафтопровід "Дружба".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?