Влада Брянської області заперечує проникнення української ДРГ
Категорія
Події
Дата публікації

Влада Брянської області заперечує проникнення української ДРГ

Влада Брянської області заперечує проникнення української ДРГ
Джерело:  online.ua

У той час, як російські Telegram-канали активно поширюють інформацію про наслідки атаки безпілотника по автівці Міноборони РФ у Брянській області і повідомляють про бої з нібито українською ДРГ, губернатор регіону Олександр Богомаз цинічно заперечує цю інформацію.

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відбувається у Брянській області  

Зокрема, за інформацією Telegram-каналів Shot та "Кооператив", безпілотник під час атаки по автівці Міноборони країни-агресорки пробив дах автомобіля і підірвався.

Внаслідок вибуху загинули двоє російських військових.

Між тим Богомаз заявив, що нічого подібного в регіоні не відбувалось.

Сьогодні багато Telegram-каналів поширили інформацію про спробу незаконного проникнення диверсійної групи на територію Климовського району. Ця інформація є недостовірною. Жодних спроб проникнення ДРГ з боку України не було. ... Прохання до жителів регіону користуватися тільки офіційними джерелами інформації, - цинічно заявив Богомаз.

Водночас Богомаз стверджує, що були здійснені обстріли населених пунктів Климовського району, зокрема, згаданих раніше Сушан.

Вибухи у Бєлгородській області. Що відомо  

За інформацією російських Telegram-каналів, серія потужних вибухів пролунала у місті Шебекіно на території Бєлгородської області.

Місцеві жителі заявляють про густий стовп диму.

За даними місцевих Telegam-каналів, російська служба надзвичайних ситуацій вже вчетверте за день розіслала попередження про обстріл міста.

Крім того, місцеві жителі повідомляють, що в місті звучить звукове повідомлення про обстріл. Жителів закликають пройти до укриття.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?