ГУР обіцяє 100 тис доларів за передачу в полон ексватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР обіцяє 100 тис доларів за передачу в полон ексватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна

ГУР обіцяє 100 тис доларів за передачу в полон ексватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оголосило про виплату 100 000 доларів за передачу терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в український полон.

Джерело: ГУР Міноборони

За полоненого Гіркіна обіцяють 100 тис доларів

Відомо, що один з найвідоміших російських терористів вирішив поновити свою участь у війні проти України. Про це стало відомо з повідомлень російських та сепаратистських ресурсів.

Після цього кілька українських громадських діячів оголосили винагороду тому, хто візьме Гіркіна в полон. Про нагороду оголосили активіст Сергій Стерненко, музикант і військовий Тарас Тополя, військовий Валерій Маркус, український тенісист-чемпіон Сергій Стаховський та голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Кожен пообіцяв 10 тис доларів.

Наразі нагороду оголосило Головне управління розвідки.

ГУР нагадує, що Ігор Гіркін (Стрєлков) – російський терорист, колишній так званий «міністр оборони ДНР».

Наразі СБУ та Генеральна прокуратура порушила проти Гіркіна низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету. Також він оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

Інформацію про Гіркіна можна передавати розвідникам за номером: ‎+380 93 117 5809. Зв’язок через месенджери Viber, WhatsApp, Telegram, Signal.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?