ГУР підтвердило знищення високопоставлених офіцерів РФ спецпідрозділом "Шаман"
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР підтвердило знищення високопоставлених офіцерів РФ спецпідрозділом "Шаман"

ГУР підтвердило знищення високопоставлених офіцерів РФ спецпідрозділом "Шаман"
Джерело:  online.ua

Офіційний представник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов підтвердив, що бійці спецпідрозділу ГУР "Шаман" регулярно займаються ліквідацією високопоставлених офіцерів РФ. Однак поки команда очільника розвідки Кирила Буданова не може називати імена та прізвища знищених ворогів.

Джерело: "Українські новини"

ГУР мститься ворогу у реальному часі

Андрій Юсов вкотре нагадав про те, що абсолютно всі воєнні злочинці та державні зрадники будуть покарані рано чи пізно.

За його словами насамперед йдеться про покарання в межах чинного українського законодавства і міжнародного права.

Кожен такий злочинець може не чекати і здатися українському правосуддю або ж в іншій державі, де поширується юрисдикція міжнародного трибуналу. В іншому випадку такі самі себе наражають на небезпеку. З 2014 року ми бачимо, що велика кількість окупантів, воєнних злочинців та зрадників не дочекались трибуналу, — попередив представник ГУР.

Журналісти поцікавилися в Андрія Юсова, де саме виконують свої завдання бійці "Шаман": тільки на окупованих територіях чи по всьому світу?

Ще раз. Йдеться про роботу ГУР МО. Сьогодні у нас ворог №1, це РФ. Але якщо говорити про роботу ГУР МО, то вона так чи інакше передбачає діяльність та взаємодію з багатьма державами по різних точках світу.

ГУР підтверджує ліквідацію Шаманом високопоставлених офіцерів РФ

Андрій Юсов не приховує, що бійці спецпідрозділу ГУР активно знищують російський офіцерів.

Є (ліквідовані "Шаманом" російські офіцери - ред.). Називати прізвища та підрозділи ми не будемо, але ми говоримо про роботу ГУР. Такі приклади є, робота триває. Самих воєнних злочинців багато, тому роботи вистачить.

Журналісти також поцікавилися, чи ліквідація колаборанта Стремоусова та російського воєнкора Татарського є результатом роботи ГУР.

Ми не можемо це окремо коментувати. Звичайно, що ми працюємо над цим і після перемоги інформації буде більше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?