ГУР та ВМС проводять спільну операцію в Криму — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР та ВМС проводять спільну операцію в Криму — фото

ГУР та ВМС проводять спільну операцію в Криму — фото
Джерело:  online.ua

Мешканці Криму та тамтешні Телеграм-канали заявляють про вибухи в районі мису Фіолент в окупованому Севастополі. У розвідці повідомили українським журналістам про спільну операцію ГУР і ВМС на півострові.

Джерело: росЗМІ, "УП"

Що відбувається у Севастополі 17 вересня

Згідно з останніми даними, перші гучні вибухи прогриміли в районі мису Фіолент.

Фото — telegram.org

Також зазначається, що вибух був у районі частини радіо-радіотехнічної розвідки або частини ППО – вони розташовані поруч.

У Севастополі машини швидкої допомоги з увімкненими сиренами помчали в бік Фіолента.

Ба більше, окупаційна влада тимчасово перекрила рух автотранспорту Кримським мостом.

За словами інсайдера журналістів в українській розвідці, вибухи в Севастополі вночі 17 вересня – це спільна операція ГУР і ВМС.

Як влада РФ реагує на нові вибухи в Криму

Як стверджує пресслужба Міноборони РФ, о 20:30 російська ППО нібито змогла збити два українські безпілотники над південно-західною частиною Криму, а о 21:30 - нібито ще один.

Так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв запевняє, що дим у районі Південної бухти - це нібито засоби маскування.

Якщо бачите дим у районі Південної бухти, то не переживайте. За інформацією від Чорноморського флоту, використовуються табельні засоби аерозольного маскування. Так, запах неприємний, але це абсолютно безпечно. У місті все спокійно, - написав російський окупант.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?