Гурт Imagine Dragons підтримав Україну на концерті у Варшаві — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт Imagine Dragons підтримав Україну на концерті у Варшаві — відео

Гурт Imagine Dragons підтримав Україну на концерті у Варшаві — відео
Джерело:  online.ua

Imagine Dragons підтримав Україну на концерті у Варшаві. На сцену запросили героя кліпу гурту – 14-річного Сашка з Новогригорівки на Миколаївщині.

Джерело: UNITED24

Imagine Dragons підтримав Україну 

Гурт Imagine Dragons під час виступу у Варшаві запросив на сцену героя свого кліпу – 14-річного Сашка з Новогригорівки на Миколаївщині.

Він розгорнув український прапор під багатотисячні оплески.

Люди борються за свободу, за свої оселі, люди борються за свою країну, за свої міста і села, – сказав соліст гурту перед тим, як запросити юного українця на сцену.

Співак запропонував слухачам підтримати Сашка оплесками та виконав композицію спеціально для підлітка з України.

Українець Сашко став героєм кліпу всесвітньовідомого гурту

Сашко є героєм кліпу Crushed, який Imagine Dragons зняли в Україні у 2022 році. Відеороботу презентували 10 травня на YouTube.

Кліп знято у рідному селі Сашка – Новогригорівці, яке 5 місяців була в окупації. На момент зйомок село було зовсім близько до лінії фронту.

У відеоряді показали наслідки російських злочинів: знищене село, розтрощені будинки та школа.

Хлопець пережив чимало обстрілів, ховаючись у підвалі. Згодом його сім'я виїхала. Дім Саші зруйновано через мінометні обстріли росіян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?