Гурт Kalush обіцяє гідно представити Україну на Євробаченні-2022
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт Kalush обіцяє гідно представити Україну на Євробаченні-2022

Гурт Kalush обіцяє гідно представити Україну на Євробаченні-2022
Джерело:  online.ua

Після майже тижня переговорів з представниками "Суспільного" гурт Kalush підписав контракт на участь у Євробаченні-2022.

Джерело: Instagram-сторінка гурту Kalush

Гурт Kalush представить Україну на Євробаченні

Після фіналу нацвідбору на Євробачення у гурту були претензії до "Суспільного" у зв'язку з перемогою співачки Аліни Паш, яка також потрапила у скандал через виступ у Криму у 2015 році та вимушена була відмовитись від участі у конкурсі.

Репери з гурту Kalush звинувачували представників "Суспільного" у підсужуванні та фальсифікації результатів голосування.

Однак наразі всі конфлікти вдалось владнати. Музиканти обіцяють стати єдиною командою з організаторами від України, щоб гідно виступити в Італії.

Ми готові привести Україну до успіху! Постійно бачимо й відчуваємо вашу підтримку. Глядацьке голосування це довело – перше місце від народу! Маємо велику честь представляти нашу державу! Обіцяємо, не підведем, - заявили музиканти з Kalush. 

За словами лідера гурту Олега Псюка, музиканти готові виправдати очікування кожного українця під час виступу на Євробаченні.

Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022 та віддав нам перше місце у SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою, - зазначив Псюк.

Музиканти також підтвердили врегулювання всіх суперечливих питань з представниками "Суспільного".

Йо! Kalush Orchestra їде в Турин на Євробачення-2022 представляти Україну. Нарешті це сталося, ми разом зі Суспільним вирішили усі важливі питання та готові разом привести Україну до успіху! Постійно бачимо й відчуваємо вашу підтримку. Глядацьке голосування це довело – 1е місце від народу! Маємо велику честь представляти нашу державу! Обіцяємо, не підведем, - додали музиканти гурту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?