Гурт Kalush Orchestra готовий представляти Україну на Євробаченні-2022
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт Kalush Orchestra готовий представляти Україну на Євробаченні-2022

Гурт Kalush Orchestra готовий представляти Україну на Євробаченні-2022
Джерело:  online.ua

Гурт Kalush Orchestra офіційно підтвердив, що готовий представити Україну на Євробаченні-2022. За словами учасників колективу, вони вже встигли провести перегори із "Суспільним" і 18 лютого планують підписати усі необхідні документи.

Джерело: "Радіо НВ"

Kalush Orchestra планує представити Україну на Євробаченні-2022

За словами лідера гурту Олега Псюка, уже 18 лютого гурт проведе зустріч з "Суспільним" після якої вони остаточно зможуть повідомити, чи поїдуть на конкурс.

Так, вони сьогодні зв'язувалися з нашими менеджерами і ми маємо до них прийти розмовляти. Завтра (у п'ятницю, 18 лютого, – ред.) буде фінальна відповідь. Коли ми підпишемо всі папери, тоді ми зможемо заявити точно, – наголосив Олег Псюк.

Лідер гурт не приховує, що готовий співпрацювати із "Суспільним" навіть після того, як погрожував мовнику подати в суд за плутанину в оголошенні результатів у прямому ефірі. Окрім того, він також попереджав, що подасть петицію на сайт Офісу Президента.

Ну, можу сказати, що мій гарний виступ не залежить від Суспільного. І я навіть радий, що Євробачення в Італії організовують не вони, тому я представлятиму Україну, а не Суспільне. Наші претензії були виключно до них, через те, що не прозоро все відбувалося. Судді плуталися, і навіть один з них почав нас відкрито злити і ображати… Нам не дуже подобається те, що зараз ми виглядаємо так, на кшталт, які посіли друге місце, "добре підемо до них", – зазначив лідер гурту Kalush Orchestra.

За словами Олега Псюка, він також стурбований тим, що чимало кіберзлочинців намагаються знайти різну інформацію про них і зламують сторінки музикантів у соціальних мережах.

Пробують соціальні мережі учасників групи ламати. Музикант наш, колись їздив до Поплавського в масовку у 2013 році в Москві. Але він там навіть не виступав. А після він жодного разу там не був, - розповів артист.

Що відомо про скандал з Аліною Паш

У 2015 році Аліна Паш виступала в окупованому Криму. У своїх соціальних мережах вона писала, що потрапила до Криму з території Росії, що суперечить законам України. Вона підтвердила цей факт в інтерв’ю Катерині Осадчій.

Це порушує правила участі в Нацвідборі.

Проте тепер Паш зазначала, що потрапила до Криму через український КПВВ Чаплинка.

Вона надала Суспільному довідку про такий перетин кордону, проте у Держприкордонслужбі сказали, що такий документ не створювали та не видавали. Співачка згодом повідомила, що довідку надали представники її команди, а не вона сама.

Пізніше Паш повідомила, що ДПСУ не можуть надати відповідний документ, тому що інформація про перетин КПВВ зберігається протягом п’яти років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?