Гурт "Время и Стекло" розпався - що насправді сталося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт "Время и Стекло" розпався - що насправді сталося

Гурт "Время и Стекло" розпався - що насправді сталося
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт "Время и Стекло", який уже давно знають та обожнюють не тільки в нашій країні, а й за її межами, неочікувано для всіх фанатів повідомив про завершення своєї кар'єри. Варто зазначити, що термін їхнього контракту завершився ще у 2015 році, але тоді вони його продовжили ще на 5 років після гучного успіху треку "Имя 505". 11 березня 2020 року музичний гурт офіційно заяви про те, що їхній дует розпався. Як відомо, гурт входив в продюсерський центр MOZGI Entertainment, який належить Олексію Потапенку та Ірині Горовій. Надя Дорофєєва та Олександр Завгородній (Позитив) оприлюднили відео із символічною назвою "Наше Время истекло...", де розповіли своїм шанувальникам, що сталося та чого їм чекати далі, передає ONLINE.UA.

"Вчора ми випустили останній кліп групи "Время и Стекло". Це був наш великий відрізок життя, який зробив нас щасливішими, добрішими, виростив нас як артистів. Ми просто продовжуємо свій шлях і немає нічого такого поганого в тому, що кожний з нас як особистість, індивідуальність може продовжити свій шлях далі. Ми дійсно відчуваємо, що в цій групі ми зробили максимально все. Все це робилось для вас, все це робилось разом з вами, дякуючи вам. Ми вас дуже любимо, і у нас божевільний фанклуб, який ми також обожнюємо", – зізнаються Надя та Позитив.

Окрім того, українські артисти наголосили, що в найближчі пів року будуть активно готуватися до найбільшої події в їхньому житті – до останнього концерту "Время и Стекло" , який відбудеться 11 вересня в Палаці Україна.

Прощальне відео гурту "Время и Стекло":

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що гурт "Время и Стекло" 10 березня презентував нову довгоочікувану відеороботу на трек "Навсегда/Никогда",  яка змусила плакати усіх фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?