Хакер показав ексклюзивний спосіб зламу гаджетів Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Хакер показав ексклюзивний спосіб зламу гаджетів Apple

Хакер показав ексклюзивний спосіб зламу гаджетів Apple
Джерело:  online.ua

Під час конференції DEF CON невідомий хакер за прізвиськом MG продемонстрував дріт для девайсів Apple, що може зламати їх. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Vice.

За його словами, кабель Lightning не відрізняється від цієї ексклюзивної розробки. Процес підключення тако не відрізняється від нормального з'єднання.

"Він виглядає як справжній кабель і працює точно так само, як і оригінал. Навіть ваш комп'ютер не помітить різниці. Поки я, як зловмисник, не отримаю бездротовий контроль над цим кабелем", - підкреслив хакер.

Перша шкідлива ідея щодо дроту O.MG Cable полягає у таємній заміні на нього оригінального Lightning. Така підробка може навіть стати подарунком.

MG пояснив, що після з'єднання пристрою з комп'ютером за допомогою кабелю можливі будь-які операції за допомогою додатка "Термінал" - аналога командного рядка у Windows.

Ціна за один такий пристрій складала під час конференції 200 доларів США. При його використанні можна бачити смартфон на відстані близько 90 метрів.

Як повідомляв ONLINE.UA, спеціалісти розповіли про вразливості нових процесорів з архітектурою AMD та Intel. Ці вади дозволяють отримати паролі чи інші особисті дані користувача комп'ютера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?