Харлан розповіла про роман з бойфрендом під час заміжжя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Харлан розповіла про роман з бойфрендом під час заміжжя

Харлан розповіла про роман з бойфрендом під час заміжжя
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська шаблістка Ольга Харлан під час четвертого випуску "Танців з зірками" вирішила вперше поділитися із шанувальниками таємницею свого особистого життя. За слова спортсменки, її стосунки з італійцем Луїджі Самеле почались, ще коли вона була одружена з колишнім чоловіком Дмитром Бойком.

Джерело: Ютуб-канал "Танців з зірками"

Харлан розповіла про нові стосунки під час заміжжя

Як стверджує фехтувальниця, роман з італійцем закрутився ще три роки тому, у 2018-му. Тоді вона була одруженою з першим чоловіком – українським шаблістом Дмитром Бойком. Однак, що важливо розуміти, тоді вони вже як рік не жили разом з чоловіком. Попри це, нові стосунки спортсменки її оточення сприйняло неоднозначно.

"Я готова розповісти свою таємницю. Я свої нові стосунки із сьогоднішнім молодим чоловіком розпочала ще коли була офіційно заміжньою. Ми з Луїджі приховували це. "А що люди подумають?", я така погана, я там ледь не зраджую. Мої батьки дізнались про ці стосунки через кілька місяців. Мало хто знав, що ми з моїм ексчоловіком вже рік не живемо разом",– відверто розповіла Ольга Харлан.

Як бойфренд Ольги Харлан відреагував на її участь у проєкті

Декілька місяців тому закохані отримали можливість побути разом в українській столиці, куди вперше прилетів італієць. Зіркова пара повернулись з Олімпіади-2020 у Токіо. Також вони побували Миколаєві, де народилась Харлан. Бойфренд шаблістки встиг познайомитися з дідусем Ольги та двома бабусями. Однак Луїджі вимушений був повернувся в Італію сам, оскільки Харлан повинна була залишитись для проєкту "Танці з зірками".

"Я був дуже відвертим з Олею: я "за" її участь у "Танцях із зірками", ціную це, але не можна забувати, що я італієць. Я точно буду ревнувати. Але я знаю в дитячому захоплення Ольги бальних танців і радий, що тепер вона зможе втілити в життя і цю мрію і нарешті відпочити від напруги великого спорту", – зазначив Луїджі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?