HBO Max випустить трилер «Мерехтіння в темряві» про 12-річну дівчинку та її батька-вбивцю
Категорія
Культура
Дата публікації

HBO Max випустить трилер «Мерехтіння в темряві» про 12-річну дівчинку та її батька-вбивцю

HBO Max випустить трилер «Мерехтіння в темряві» про 12-річну дівчинку та її батька-вбивцю
Джерело:  online.ua

HBO Max спільно з кіностудією A24 і продюсерською компанією Fruit Tree запланував випуск серіалу-трилера «Мерехтіння в темряві» (A Flicker in the Dark). Серіал заснований на романі Стейсі Уіллінгем, права на який продано вже на 17 міжнародних ринках. Для малих екранів оригінальну історію адаптує Морган Гулд, а оскароносна Емма Стоун виступить продюсером майбутнього серіалу.

Джерело: Кіноафіша

Критики запевняють, що роман одночасно страхітливий та заманює і не відпускає до останніх рядків. Книга оповідає про дівчинку 12 років, Хлою Девіс, яка дізналася страшну правду про свого батька. Чоловік убив шістьох майже однолітків дочки. Незабаром він зізнався у вбивствах і йому присудили довічне ув'язнення. 20 років по тому, вже подорослішавши і вибравши для себе шлях психолога, дівчина раптом дізнається про серію таємничих зникнень підлітків в її рідному маленькому провінційному містечку в Луїзіані. Вона не впевнена - це параноя чи здорові підозри, адже паралелі здаються занадто очевидними.

Це буде не перший телепроєкт, в розробці якого візьме участь Fruit Tree. Раніше компанія підписала контракт з телеканалом Showtime на виробництво комедії «Прокляття» (The Curse), головні ролі в якій виконають Емма Стоун, Бенні Сефді і Нейтан Філдер. Виробничі терміни обох проєктів Fruit Tree поки не уточнюються.

Інші нещодавно опубліковані проєкти HBO Max

Вчора HBO Max оприлюднив перший повноцінний тизер серіалу “Дім Дракона”, який виступає приквелом до сюжету популярної “Гри престолів”.

Також днями стало відомо, що HBO випускає продовження культового серіалу 2000-х “Секс і місто». Нова глава матиме назву І просто так... (And Just Like That...). На їхній сторінці в Instagram новину повідомила виконавиця головної ролі Керрі Бредшоу Сара Джессіка Паркер.

А наприкінці травня цього року стрімінговий сервіс опублікував перший повноцінний трейлер довгоочікуваного спецвипуску культового серіалу "Друзі". У ньому актори повернулися на майданчик і повторили деякі класичні моменти з легендарного серіалу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?