HBO нарешті оголосив дату виходу продовження серіалу "Секс і місто"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

HBO нарешті оголосив дату виходу продовження серіалу "Секс і місто"

HBO нарешті оголосив дату виходу продовження серіалу "Секс і місто"
Джерело:  online.ua

HBO Maх повідомили про продовження культового серіалу 2000-х “Секс і місто». Нова глава матиме назву І просто так... (And Just Like That...). На їхній сторінці в Instagram новину повідомила виконавиця головної ролі Керрі Бредшоу Сара Джессіка Паркер.

Джерело: HBO Maх

 «Нова глава Сексу і міста, або як ми вже звикли її називати І просто так... за участю улюблених героїв вийде на HBO Maх в грудні», - повідомляє Паркер.

Інформація про те, що продовження серіалу все-таки буде, офіційно стало відомо в січні 2021 року, а вже в червні в Мережі стали з'являтися перші кадри зі знімального майданчика.

Серіал складатиметься з 10 епізодів, з'являться всі улюблені герої класичного  Сексу і міста,  крім Саманти, яку грає актриса Кім Кетролл, яка навідріз відмовилася зніматися в продовженні. Автори і продюсери серіалу вирішили не замінювати Кім Кетролл іншою актрисою, а замінити весь персонаж

Серіал HBO розповідав про життя чотирьох нью-йоркських жінок, їхню роботу та стосунки наприкінці 90-х - початку 2000-х.

Але в новому серіалі повернуться лише троє з чотирьох головних акторок - Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон та Крістін Девіс.

Днями команда серіалу понесла важку втрату. Від раку підшлункової залози помер виконавець ролі найкращого друга Керрі Бредшоу Стенфорда Блетча - Віллі Гарсон. Тяжко хворий він встиг знятися в продовженні.

Численні зірки американського кіно та телебачення, серед яких акторки "Сексу і міста" Синтія Ніксон та Кім Кетролл, вже висловили у соціальних мережах свої співчуття у зв'язку зі смертю Гарсона.

Його останньою роллю перед смертю стала участь у продовженні серіалу "Секс і місто", який приніс йому найбільшу популярність.

Перші відеокадри перезапуску  Сексу і міста  побачили гості і глядачі церемонії нагородження Еммі 2021. Перезапуск  серіалу  є одним з найгучніших і найбільш очікуваних подій 2021 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?