Зірка серіалу "Секс і місто " Джон Корбетт таємно одружився
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу "Секс і місто " Джон Корбетт таємно одружився

Зірка серіалу "Секс і місто " Джон Корбетт таємно одружився
Джерело:  online.ua

60-річний актор Джон Корбетт, який зіграв роль Ейдана Шоу в серіалі "Секс і місто", повідомив приголомшливу новину. Він зізнався, що ще вісім місяців тому таємно одружився на своїй обраниці - 64-річної моделі та актрисі Бо Дерек, з якою був у відносинах 20 років.

Джерело: The Talk

Корбетт уточнив, що його весілля з Бо Дерек відбулося в кінці грудня минулого року, перед Різдвом. Актор пояснив, що вони з Бо не хотіли грандіозне свято, тому вирішили не надавати розголосу важливій події в особистому житті. За його словами, про весілля знали тільки самі рідні та близькі люди, які підтримали молодят у цей знаменний день.

"Знаєте, ми досить закриті люди. Ми не робили оголошення. Всі наші друзі і сім'я знали, але це перший раз, коли хто-небудь з нас сказав що-небудь публічно про весілля, тому що насправді у нас не було можливості. Отже, тепер я розповідаю про це всій Америки або всьому світу. Через 20 років ми вирішили одружитися. Ми не хотіли, щоб 2020 рік став тим, на який всі озираються і ненавидять ... Тому ми вирішили, що в ньому має бути щось приємне ", - вперше поділився подробицями про весілля Корбетт.

Що відомо про роман Джона Корбетта і Бо Дерек

Джон Корбетт і Бо Дерек (фото з соцмереж)

  • Джон Корбетт і Бо Дерек познайомилися на початку 2000-х років на вечірці після премії "Оскар".

  • На той момент Бо вже була вдовою - її перший чоловік, актор і кінорежисер Джон Дерек, помер в 1998 році від серцевого нападу.

  • Після смерті першого чоловіка Бо Дерек вже не вірила в своє щастя, але Корбетт змінив її життя.

  • З 2002 року кохані живуть разом.

  • Дітей ні у Джона, ні у Бо немає.

Джон Корбетт в серіалі Секс і місто

Сара Джессіка Паркер та Джон Корбетт у серіалі Секс і місто (кадр з фільму)

Зйомки продовження популярного серіалу "Секс і місто" на даний момент йдуть повним ходом. Уже відомо, що в нових серіях знову з'явиться Ейдан Шоу, колишній наречений Керрі Бредшоу (її роль виконала Сара Джессіка Паркер), роль якого в серіалі виконав Джон Корбетт.

Вперше Ейдан Шоу з'явився в третьому сезоні серіалу "Секс і місто". Гарний, привабливий і талановитий герой деякий час був коханцем Керрі. У другій частині повнометражної версії серіалу герої Корбетта і Паркер знову зустрічалися, але вже на східному базарі в Абу-Дабі. Тоді здалося, що почуття між ними спалахнули з новою силою, але Керрі все ж вирішила повернутися до Містера Бигу в Нью-Йорк.

"Я завжди знав, чим цим все закінчиться", - розповів Джон Корбетт про нові серії фільму, але не розкрив подробиць сценарію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?