Емма Бантон і Джейд Джонс офіційно одружилися після 23 років спільного життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Емма Бантон і Джейд Джонс офіційно одружилися після 23 років спільного життя

Емма Бантон і Джейд Джонс офіційно одружилися після 23 років спільного життя
Джерело:  online.ua

45-річна британська співачка і екссолістка Spice Girls Емма Бантон офіційно вийшла заміж. Її обранцем став Джейд Джонс, з яким зірка прожила в цивільному союзі 23 роки і від якого народила двох дітей.

Джерело: Instagram Емми Бантон

Весілля Емми Бантон, яка майже 20 років відмовлялася оформляти офіційний шлюб, пройшло в повному секреті. Тільки весільні фото, оприлюднені зіркою в соцмережі, підтверджують, що тепер Бейбі-спайс, як називали Бантон в Spice Girls, стала офіційною дружиною Джейда Джонса. Фото дуже зворушливі - на них зірки не приховують свого щирого щастя.

Емма Бантон на весіллі з'явилася в наряді справжньої нареченої - білому платті з прозорими рукавами і дуже довгим шлейфом. Джейд для одруження обрав стильний образ - піджак Gucci, чорну футболку і світлі брюки, доповнивши їх капелюхом.

"Містер і місіс Джонс", - підписала весільне фото Емма Бантон, розповівши таким чином шанувальникам, що вийшла заміж.

"Я і місіс Джонс", - назвав Джейд свій весільний знімок.

Що відомо про роман Емми Бантон та Джейда Джонса

  • Емма Бантон і Джейд Джонс почали зустрічатися в 1998 році. До цього у зірки Spice Girls були недовгі романи з британським співаком Лі Бреннаном і американською кінозіркою Леонардо Ді Капріо.

  • Протягом декількох років пара часто розлучалася і знову возз'єднувалася, але з 2004 року кохані завжди разом.

  • 10 серпня 2007 у пари Бантон - Джонс народився первісток Бо Лі, а 6 травня 2011 року другий син - Тейт Лі.

  • До речі, в 2011 році, під час вагітності Емми Бантон другим сином вона заручилася з Джейдом Джонсом, хоч і дотримувалася позиції, що їм не потрібно весілля заради підтвердження надійності їх союзу.

  • У березні 2019 року стало відомо, що Емма Бантон і Джейд Джонс подали заяву на реєстрацію шлюбу, але, як виявилося, одружилися тільки зараз, через два роки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?